1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SKANDAL OLAY!
SKANDAL OLAY!

SKANDAL OLAY!

Defalarca tecavüze uğradığını söyleyen öğrenci, üstelik tecavüz suçlamasıyla karşı karşıya kalan bakın yine kim çıktı!

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi kampüsündeki yurtta temizlik görevlisi olan 40 yaşındaki kadına cinsel saldırıda bulunduğu suçlaması ile tutuklanıp teminata bağlanan Nijerya uyruklu Mohammed Kamaledeen İsmail, yine aynı yurtta, bu  kez kendi vatandaşı öğrenci bir bayana cinsel tecavüzde bulunduğu iddiası ile tutuklandı.

İsminin baş harfleri M.C.O. olan Nijerya uyruklu öğrenciye, yine Nijerya uyruklu Mohammed Kamaleeden İsmail isimli bir öğrenci tarafından tecavüzde bulunulduğu iddiası, öğrenciler arasında şok etkisi yarattı. Tecavüzde bulunduğu iddiası ile tutuklanan Mohammed Kamaledeen İsmail 20 Kasım 2014 tarihinde yine aynı yurdun mutfak kısmında 40 yaşındaki bir temizlik görevlisine cinsel saldırıda bulunduğu iddiası ile tutuklanıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Bulut, zanlının 16 Aralık 2014 tarihinde saat 00.00 sıralarında DAÜ kampüsü içerisinde bulunan bir yurtta kendi odasında, isminin baş harfleri M.C.O. olan  Nijerya uyruklu bir bayanı kendi rızası olmadan soyup zorla yatağa yatırdığı ve defalarca cinsel tecavüzde bulunduğunu söyledi.

Arkadaşlarının yardımı ile acil servise gitti

Müşteki kızın aynı tarihte saat 02.00 sıralarında ağrısı olması üzerine arkadaşlarının yardımı ile Gazimağusa Devlet Hastanesi acil servisine gittiğini anlatan Bulut, hastane yetkilileri tarafından durumun Adli Şube’ye bildirildiğini söyledi.

Yine aynı tarihte saat 03.00 sıralarında zanlının kaldığı ve olayın gerçekleştiği yurt odasında arama yapıldığını aktaran Bulut, yatak çarşafının, yastık kılıfının  ve zanlının giydiği kıyafetlerin emare olarak alındığını söyledi. Bulut ayrıca müştekiye yapılan kontrolde cinsel ilişkiye girdiğinin tespit edildiğini bildirdi.

Kendini savundu

Zanlının verdiği gönüllü ifadesinde cinsel ilişkinin zorla gerçekleşmediğini iddia ettiğini söyleyen Bulut, tahkikatın yeni başladığını ve alınacak olan ifadelerin olduğunu söyleyerek soruşturmanın selameti açısından zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu yeni başlayan soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.


Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.