1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SKANDAL OLAYDA BÜYÜK İTİRAF!
SKANDAL OLAYDA BÜYÜK İTİRAF!

SKANDAL OLAYDA BÜYÜK İTİRAF!

Vicdanım rahat etmedi dedi ve....!

A+A-

 

Edip Özbal, polise verdiği ifadede suçladığı Ergün Yahat’ın, hastanedeki para olayıyla bir ilgisi olmadığını açıklayarak özür diledi

Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde, hastalardan makbuz karşılığı alınan hastane ücretlerini  muhasebe birimine yatırmayıp sirkat ettiği iddiası tutuklanan zanlılardan Ergün Yahat’ın konu dava ile bir ilgisinin olmadığı iddia edildi.

Hastanede görevli olan ve mesele ile ilgili daha önce polise ifade veren Edip Özbal isimli şahıs,  noter tarafından da onaylanan bir yazı ile Ergün Yahat’ a, diğer zanlı Murat Yalın’ın kendisine olan borcunu ödemesi karşılığında iftira attığını açıkladı.

“Vijdanım rahat etmedi”

Yazıda, Edip Özbal, meselenin diğer zanlısı Murat Yalın’ın kendisine borcu olduğunu belirtirken, Murat Yalın’ın söz konusu borcu kendisine ödeyeceği vaadinde bulunduğu gerekçesi ile Ergün Yahat’ a iftira attığını iddia etti.  Aradan geçen süre zarfında vijdanının rahat etmediğini anlatan Özbal, bu itirafı  kendi iradesi ile yaptığını belirtti. Ergün Yahat’ın mesele ile ilgisinin olmadığını söyleyen Özbal, Yahat ve ailesinden özür diledi.

Yahat, aklandı
Öte yandan, Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde ustabaşı olarak çalışan ve söz konusu olay nedeniyle tutuklandıktan sonra teminatla serbest bırakılan Ergün Yahat, “İlk günden beri iftiraya uğradığımı, olayla bir ilgim olmadığını söyledim. Gerçeğin geç de olsa ortaya çıkması beni sevindirdi. Hem benim hem de ailem adına üzücü bir süreç yaşandı ve çok yıprandık. Bu işin peşini bırakmayacağım” dedi.

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.