1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SKANDAL OLAYLA İLGİLİ TAVUK SAPIĞINDAN ŞOK AÇIKLAMALAR!
SKANDAL OLAYLA İLGİLİ TAVUK SAPIĞINDAN ŞOK AÇIKLAMALAR!

SKANDAL OLAYLA İLGİLİ TAVUK SAPIĞINDAN ŞOK AÇIKLAMALAR!

Şok eden olayla ilgili şok açıklamalar!

A+A-

KKTC halkını infiale sevk eden tavuğa tecavüz görüntülerini çeken Bardak, yaptığı açıklamada, bunu para için yaptığını ancak para vermedikleri gibi tehdit ile adadan gönderildiğini ileri sürdü

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Lezzet Et Dünyası isimli restoranda 6-18 Mart tarihleri arasında çiğ tavuğa tecavüz görüntüleri çekildi. Restoranda sadece 5 gün çalışan Yılmaz Bardak’ın, cansız tavuğa tecavüz ederken çekilen görüntüleri, o Türkiye’ye döndükten kısa bir süre sonra internet ve medyaya servis edildi.

Skandal görüntülerin ortaya çıkması üzerine polis ve Lefkoşa Belediye Ekipleri 25 Mart tarihinde restorana baskın düzenleyerek, kapatma kararı aldı.Tüm yaşananların ardından olay görüntüleri çeken Yılmaz Bardak, bir komplonun içerisine girdiğini itiraf etti. Para karşılığı restoranda o görüntüleri çektiğini itiraf eden Yılmaz Bardak,“Sonuç ne olursa olsun adaya gelip polise de mahkemeye de ifade vereceğim” şeklinde konuştu.

HALK ŞOKA GİRDİ

Kısa bir süre öne Kuzey Kıbrıs halkı daha önce yaşanmamış bir olaya tanık oldu. Lezz Et Dünyası’nda çekilen tavuğa tecavüz görüntüleri insan kanını dondurdu. KKTC’de infial yaratan olay görüntüler Türkiye medyasında da geniş yer buldu.

Kuzey Kıbrıs halkına korku ve endişe yaratan görüntülerin ortaya çıkması üzerine açıklama yapan restoran sahibi Rasım Kırmızıgil, rakip bir restoranın komplosuna kurban gittiğini iddia etti. Kırmızıgil,Yılmaz Bardak isimli şefin sadece 5 gün çalıştığını,ardından işi bırakıp Türkiye’ye gittiğini açıkladı.

PERDE GERİSİNDE YATAN GERÇEKLER ORTAYA ÇIKMADI

Restoranda çekilen görüntülerin asıl nedeni üzerinde tartışmalar yapıldı ancak perdenin gerisindeki asıl olay aydınlatılamadı. Skandal görüntüleri çeken Yılmaz Bardak’ın yurt dışında olmasından dolayı polis, toplum vicdanını derinden etkileyen olay görüntülerle ilgili bir sonuca varamadı. Bu arada belediye tarafından 7 gün süre ile kapatılan restoran Pazartesi günü itibari ile yeniden açıkladı. Restoran sahipleri, bundan böyle daha ucuz fiyatlarda halka yemek satacaklarını açıkladı.

BARDAK, “PARA İÇİN YAPTIM”

Tüm yaşananların ardından olay görüntüleri çeken Yılmaz Bardak, bir komplonun içerisine girdiğini itiraf etti. Para karşılığı restoranda o görüntüleri çektiğini itiraf eden Yılmaz Bardak iddialarını şöyle sürdürdü: “Evet para karşılığı yaptım. Ancak bana bunu yaptıranlar çektiğim görüntüleri benden aldıktan sonra tehdit ederek adadan gönderdiler. Üstelik vaat ettikleri parayı da vermediler. Beni bu işte kullandılar.”

SONUCU NE OLURSA OLSUN KIBRIS’A GELİP GERÇEKLERİ ANLATIRIM

Kurulan komploya para için katıldığını ileri süren Bardak, Lezz Et Dünyası sahibi Rasım Kırmızıgil’in kendisini koruması halinde ve kendisi ile diyaloğa girmesi halinde tüm gerçekleri anlatacağını öne sürdü. Bardak, “Rasım bey benimle diyaloğa girerse her şeyi olduğu gibi anlatacağım. Sonuç ne olursa olsun adaya gelip polise de mahkemeye de ifade vereceğim” şeklinde konuştu.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.