1. HABERLER

  2. SPOR

  3. SKENDERBEU - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?
SKENDERBEU - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

SKENDERBEU - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Skenderbeu Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte ilk 11'ler...

A+A-

Skenderbeu Beşiktaş maçı bu akşam nefesleri kesecek bir mücadeleye sahne olacak. Kartal UEFA Avrupa Ligi'nde galibiyetle başlayıp gruplardan rahat bir puanla çıkmak istiyor. Beşiktaş Skenderbeu maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde 7. kez gruplarda mücadele ediyor olacak. Peki Skenderbeu Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak? Taraftarların merak ettiği soru cevabını buldu. Beşiktaş maçı şifresiz mi yayınlanacak?

Beşiktaş Skenderbeu maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında etkili olan rakibi karşısında deplasman konuğu oluyor. Beşiktaş bu güne kadar UEFA Avrupa Ligi'nde 3 kez gruplardan çıkmayı başardı ve iki kez son 16 turunda elendi. Peki Skenderbeu Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? Beşiktaş maçı şifresiz mi yayınlanacak? İşte karşılaşmanın tüm detayları...

 

Mario Gomez ilk 11'de yok

Beşiktaş'ın Skenderbeu 11'i: Tolga Zengin, Andreas Beck, Rhodolfo, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Atiba, Necip Uysal, Kerim Frei, Quaresma, Sosa, Cenk Tosun

Skenderbeu'nun Beşiktaş 11'i: Shehi, Arapi, Ademir, Radas, Abazi, Latifi, Esquerdinha, Lilaj, Shkembi, Berisha, Olayinka

Siyah-beyazlı takım, Arnavutluk'un Skenderbeu ekibiyle bu akşam yapacağı karşılaşmayla UEFA Avrupa Ligi'nde 7. kez grup aşamasında mücadele edecek. UEFA Avrupa Ligi'nde daha önce 3 kez gruplardan çıkmayı başaran "Kara Kartallar", 3 kez ise tur bileti elde edemedi. Beşiktaş, Avrupa  Ligi'nde iki kez son 16 turunda elendi

Skenderbeu Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta, maç şifresiz mi?
Skenderbeu Beşiktaş maçı bu akşam saat 22:00'da başlayacak. Mücadele Tivibu kanalından naklen yayınlanacak. Tivibu üyesi olanlar karşılaşmayı canlı olarak izleyebilecek.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında  bu akşam deplasmanda Arnavutluk'un Skenderbeu ekibiyle karşılaşacak Beşiktaş, bu  organizasyonda 7. kez grup aşamasında mücadele edecek. Spor Toto Süper Lig'de normal sezonu üçüncü sırada tamamlayarak UEFA  Avrupa Ligi'ne doğrudan katılmaya hak kazanan siyah-beyazlı takım, daha önce 3'ü  UEFA Kupası 3'ü de UEFA Avrupa Ligi'nde olmak üzere toplamda 6 kez grup  aşamasında oynadı.

İkinci kez doğrudan gruplarda mücadele edecek Beşiktaş, daha önce 3  defa gruplardan çıkmayı başarırken, 3 kez ise tur bileti alamadı. 2004-2005, 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında o zamanki adıyla UEFA  Kupası'nda ilk tur maçlarının ardından gruplara yükselen Beşiktaş, gruptan çıkamadı. Siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi olarak devam eden organizasyonda  2010-2011 sezonunda L Grubu'ndan çıkıp adını son 32 takım arasına yazdırırken,  2011-2012 ve 2014-2015 sezonlarında ise son 16 turuna kadar yükseldi.

İki kez çeyrek final kapısından döndü
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde iki kez gruplardan çıktıktan sonra 16 turuna kalmayı başardı. 2011-2012 sezonunda son 16 turunda İspanyol temsilcisi Atletico  Madrid'e elenerek çeyrek filet biletini kaçıran Siyah-beyazlı takım, geçen sezon  ise aynı turda Belçika'nın Club Brugge ekibine boyun eğdi. "Kara Kartallar", 2010-2011 sezonunda ise son 32 turunda Ukrayna'nın  Dinamo Kiev ekibine elendi. Beşiktaş, 2002-2003 sezonunda eleme turu şekilde oynanan UEFA  Kupası'nda çeyrek final oynamıştı.

UEFA Avrupa Ligi karnesi
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında 6 sezonda 30 maça çıktı. Bu maçların 14'nü kazanan siyah-beyazlı takım, 7'sinde berabere kaldı,  9'unda ise rakiplerine yenildi. Grup maçlarında 49 gol atan "Kara Kartallar", kalesinde 38 gol gördü.

En farklı galibiyeti Saraybosna'ya karşı
Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki en farklı skorlu galibiyetini Bosna  Hersek takımı Saraybosna karşısında elde etti. Siyah-beyazlılar, 2002-2003 sezonunda UEFA Kupası 1. tur rövanş  maçında deplasmanda Bosna Hersek'in Saraybosna takımını 5-0 yenerek aldı.  Beşiktaş ayrıca UEFA Avrupa Ligi'nde İsrail'in Maccabi Tel Aviv ekibini 5-1  mağlup ederek farklı galibiyetlerden birine daha imza attı.

Son 6 maçta bir galibiyet
Beşiktaş, Avrupa kupalarında oynadığı son 6 deplasman maçında sadece  bir kez kazandı. Siyah-beyazlılar, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme  turunda Hollanda'nın Feyenoord takımı karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetin  ardından "Devler Ligi" ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı 6 karşılaşmada bir  galibiyet, 2 beraberlik ve 3 de yenilgi aldı. Bu bölümde sadece Sırbistan'ın Partizan takımını 4-0'lık skorla yenen  "Kara Kartallar", İngiliz ekipleri Arsenal ve Liverpool'a 1-0, Belçika'nın Club  Brugge takımına da 2-1 mağlup oldu. Beşiktaş, İngiltere'nin Tottenham takımıyla 1-1, Yunan temsilcisi  Asteras'la da 2-2 berabere kaldı.

Deplasmandaki en farklı skorlar
Beşiktaş, Avrupa kupalarında dış sahadaki en farklı galibiyetini Bosna  Hersek'in Saraybosna, en farklı yenilgisini ise İngiltere'nin Liverpool takımı  karşısında aldı. Siyah-beyazlılar, 2002-2003 sezonunda UEFA Kupası 1. turunda eşleştiği  Bosna Hersek'in Saraybosna takımını 2-2 biten ilk maçın rövanşında deplasmanda  5-0 yendi ve dış sahadaki en farklı galibiyetine imza attı.

"Kara Kartallar" ayrıca, 2010-2011 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde  Faroe Adaları'nın Vikingur ve Finlandiya'nın HJK Helsinki takımlarını, geçen  sezon da Sırbistan'ın Partizan takımını 4-0'lık skorlarla mağlup etti. Beşiktaş, 2007-2008 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi grup mücadelesinde  konuk olduğu İngiltere'nin Liverpool takımına 8-0 yenilerek dış sahadaki en  farklı mağlubiyetini yaşadı.  Siyah-beyazlılar, 2001-2002 sezonunda ise UEFA Şampiyonlar Ligi grup  mücadelelerinde İngiltere'nin Leeds United takımına 6-0, İspanya'nın Barcelona  ekibine ise 5-0'lık skorlarla kaybetti. "Kara Kartallar" ayrıca, 1977-1978 sezonunda da Kupa Galipleri Kupası  1. turunda Macaristan'ın Diosgyöri takımına 5-0 mağlup oldu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.