1. HABERLER

  2. SPOR

  3. SNEIJDER VE MUSLERA'NIN SON DURUMU
SNEIJDER VE MUSLERA'NIN SON DURUMU

SNEIJDER VE MUSLERA'NIN SON DURUMU

Galatasaray'lı Muslera ve Wesley Sneijder'in hafta sonunda Fenerbahçe ile oynanacak derbiye yetişebilmesi için özel bir çaba gösteriliyor.

A+A-

WESLEY SNEIJDER'IN SON DURUMU

29 yaşındaki oyuncu, özel bir tedavi gördüğü Hollanda'da yaptığı açıklamalarda derbide forma giymesinin mümkün olduğunu açıkladı.

Tedavisinin oldukça hızlı bir şekilde sürdüğünü söyleyen Sneijder, "Fenerbahçe - Galatasaray derbisine hazır olmam için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu tamamen bir zamana karşı yarışa dönmüş durumda" ifadelerini kullandı.

sneijder-001.jpg

"Derbi için umutluyum"

Sakatlığı ile ilgili bilgi de veren yetenekli krampon, "Konyaspor maçında belimi sakatladım. Sonrasında da sağ topuğumda bir baskı hissettim ve oyuna devam edemedim. Kopenhag mücadelesinde forma giymemem, derbide oynayabilmem yönünde bana umut veriyor." diye konuştu. Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün ise son yapılan bilgilendirmede Hollandalı oyuncunun derbide oynamayacağını ifade etmişti.

Öte yandan Hollanda basını Sneijder'in tedavisine ülkesinde devam etmek için sarı-kırmızılılardan izin aldığını ve derbide oynanaması durumunda Hollanda'nın, Japonya ve Kolombiya ile oynayacakları hazırlık mücadelelerinde forma giyme şansı olduğunu belirtti.

MUSLERA'NIN SON DURUMU

Konyaspor maçında sağ ayak baş parmağı kırılan ve sahalardan 1 ay uzak kalacağı açıklanan tecrübeli file bekçisi, büyük bir mucizeye imza atarak derbide oynayabilir.

muslera.jpg

Kopenhag'dan yaralı dönen Aslan, pazar günkü Fenerbahçe derbi öncesinde Muslera'dan gelen habere sevindi... Ligde 6 puan önünde yer alan ezeli rakibiyle 13 yıldır kazanamadığı Kadıköy'de karşılaşacak olan Galatasaray'da Uruguaylı kalecinin forma giyme ihtimali belirdi. Konyaspor maçında Gekas'tan aldığı darbe sonrasında sağ ayak baş parmağında kırık oluşan Muslera'nın 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Fakat Fenerbahçe karşısında oynamayı çok isteyen tecrübeli kalecinin sağlık ekibine "Beni mutlaka derbiye yetiştirin" demesi üzerine harekete geçildi. Alınan bilgilere göre, Muslera'nın çok ağrısı olmasına rağmen özel bir kramponla Şükrü Saracoğlu'nda forma giyme ihtimali bulunuyor. 

PAZAR SABAHI ÖZEL İDMANA ÇIKACAK!
Muslera için çok yoğun bir mesaiye başlayan sağlık ekibi, hem Uruguaylı kalecinin bu özel kramponla olası performansı hem de sakatlığın ilerleme ihtimali üzerine çalışmalar yapıyor. Muslera'nın pazar sabahı Claudio Taffarel ve sağlık ekibi ile birlikte idmana çıkacağı ve son kararın burada verileceği ifade edildi. 
 
24 SAAT MESAİ VAR
Kulüp doktorları Muslera'nın pazar günkü kritik derbiye yetişebilmesi için adeta 24 saat mesai harcıyor. 
 
SAKATLIĞI BÜYÜYEBİLİR
Muslera'nın derbide oynaması durumunda sakatlığının daha ileri bir boyuta geçme riski de bulunuyor. 
sporx-takvim
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.