1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SODEP, HÜKÜMETİ ETKİN ÖNLEM ALMAYA DAVET ETTİ
SODEP, HÜKÜMETİ ETKİN ÖNLEM ALMAYA DAVET ETTİ

SODEP, HÜKÜMETİ ETKİN ÖNLEM ALMAYA DAVET ETTİ

ülkede kurşunlamadan,uyuşturucu ve silahla yaralama olaylarına kadar olaylar...

A+A-

 

Sosyal Demokrat Parti (SODEP), ülkede kurşunlamadan,uyuşturucu ve silahla yaralama olaylarına kadar olayların artarak devam ettiğini belirterek, hükümeti etkin önlem almaya davet etti.

SODEP Başkanı Tözün Tunalı, “Yapamayacaklarsa istifa etsinler ve evlerine gitsinler” dedi.

Tunalı yaptığı açıklamada, çıkar düzenine dayalı bir yönetimle bugüne kadar idare etmeye çalışan kesimlerin yarattığı bu düzenin artık son bulması gerektiğini belirterek, “Otomatik silahlarla kurşunlanan otel neden kurşunlandı? Kimse bilmiyor.Görmüyor,duymuyor.Uyuşturucu aldı başını gidiyor.Kimse kaynağını bulamıyor. Mafyalar birbirlerini vuruyor ceza verilemiyor.KKTC Devlet mi yoksa korsan bir adamı oldu kimse cevap veremiyor” dedi.

Mahkemelerin aldığı kararların uygulanmadığı bu düzenin nereye kadar gideceğini sorgulamanın zamanı geldiğini savunan Tunalı, yetkili makamların asli görevlerini yerine getirmelerinin şart olduğunu vurguladı.

Tunalı, Hükümetlerin icraatlarının oy hesabı ve menfaate dayalı olduğunu savunarak, “Olaylarıı yaratan kesimler de Politikacılar tarafından korunuyorsa bu düzen sürdürülebilir değildir” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.