1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞOFÖR OKULLARI BİRLİĞİ’NDEN EYLEM UYARISI
ŞOFÖR OKULLARI BİRLİĞİ’NDEN EYLEM UYARISI

ŞOFÖR OKULLARI BİRLİĞİ’NDEN EYLEM UYARISI

KKTC Şoför Okulları Birliği, Maliye Bakanlığı’nın Şoför Okulları Tüzüğüne aykırı bir şekilde Şoför Okulu İzni verdiğini savunarak eylem uyarısında bulundu.

A+A-

Birlik Başkanı Barış Tilki yaptığı yazılı açıklamada, tüm trafik birimlerinin Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı altında toplanmasını son derece olumlu karşıladıklarını ancak Maliye Bakanlığı’nın bir hafta öncesine kadar Şoför Okulları tüzüğüne aykırı şoför okulu izni verdiğini iddia etti.

Motosiklet tüzüğünde de bir takım anlaşmazlıklar bulunduğunu ileri süren Tilki bunu da Maliye Bakanı Müdür ve Müsteşarına iletmelerine rağmen kendilerine geri dönülmediğini savundu.

Tilki, “Şoför Okulu izinlerinin usulsüzce dağıtılması, bizleri kaale almadan kararlar alınması bu açıklamamıza vesile olmuştur” dedi.

Maliye Bakanlığ’ının Şoför Okulları Birliği’nden görüş almadan Şoför Okulları Tüzüğü’nde değişikliğe gittiğini iddia eden Tilki, “Mungan’ın tüzüğe uymasını ve hatasını düzeltmesini aksi takdirde yargıya başvuracağımızı ve bu kararından dönünceye kadar önümüzdeki haftalardan itibaren sınavları durduracağımızı, gerekirse araçlı eylem yaparak tüm araçlarımızı Maliye Bakanlığı önünde toplayıp anahtarlarımızı Maliye Bakanı Mungan’a teslim edeceğimizi bildiririz” dedi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.