1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ŞOK! BABA, CANLI YAYINDA KIZINI ASTI!
ŞOK! BABA, CANLI YAYINDA KIZINI ASTI!

ŞOK! BABA, CANLI YAYINDA KIZINI ASTI!

ŞOK! Baba, canlı yayında kızını astı!

A+A-

Çocuğunun annesi olan sevgilisiyle tartışan Taylandlı bir baba, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında önce kızını sonra kendini öldürdü.

21 yaşındaki Taylandlı bir baba sevgilisiyle tartıştıktan sonra, ülkenin ünlü Phuket adasına bulunan ıssız bir otelde önce kızını sonra kendini astı. Daily Mail'in haberine göre olay Wuttisan Wongtalay ismindeki Taylandlı babanın kız arkadaşı Jiranuch Trirat'ı kendisini aldattığından şüphelenmesiyle başladı.

1-421.jpeg

Kıskançlık krizine giren Wuttisan Wongtalay çocuğunun annesi olan kız arkadaşı Jiranuch Trirat'ı önce tehdit etti. Tehditten korkan kadın bunun üzerine evden kaçtı ve kızını da babasıyla bıraktı.

2-147.jpeg

Dehşete düşen anne Facebook'ta sevgilisi ve kızının ölümünü gördüğü 4 dakikalık görüntüden sonra polisi aradı. Ancak polislerin olay yerine çok geç geldiğinden dolayı kız ve baba kurtarılamadı.

4-029.jpeg

Görüntülerde, adamın boynuna ip bağladığı küçük kızını çatıdan attığı, daha sonra da cesedi düştüğü yerden aldığı görülüyor. Dün gerçekleşen olayın görüntüleri bugün sosyal medyada hızla yayılmıştı.

5-015.jpeg

24 saat boyunca Facebook'ta kalan görüntüler, bugün Bangkok saatiyle 17.00 civarında yayından kaldırıldı.

Facebook ise olayın ardından kendini ve kızını öldüren babanın ailesine baş sağlığı diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.