1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Şok! Derya ile mi Aldatttı?
Şok! Derya ile mi Aldatttı?

Şok! Derya ile mi Aldatttı?

Şok İddia!

A+A-

Küçük Ağa” dizisinin çekimlerinde yakınlaşan ve 2014 yılında da evlenen Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu boşanma kararı aldı. Akalay, önceki gün arkadaş grubuyla Karaköy Mana’da yemekteydi.

Bir süre önce Levendoğlu’na ait tüm fotoğrafları Instagram hesabından silen ünlü oyuncunun alyansını da çıkardığı fark edildi. Akalay, boşanma haberleriyle ilgili soruyu “Söyleyeceğim tek şey iyi akşamlar” diyerek yanıtsız bıraktı.

586e35d40f25443a54556917.jpg
AYRILIK NEDENİ DERYA MI?

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu'nun evliliğini ihanetin bitirdiği iddia edildi.

Magazin kulislerini hareketlendiren söylentiye göre Levendoğlu, Akalay’la başrolü paylaştığı “Deliormanlı” filminde eşini oynayan Derya Şensoy’la çekimler sırasında yakınlık kurdu.
Eşi İstanbul’da dizi çekerken yaz aylarını Datça’da geçiren Levendoğlu, o dönem Şensoy’la samimiyetini daha da ilerletti. Ve ikili kısa süre içinde yeni bir aşka yelken açtı.

586f1ed60f2544c3ec371dbf.jpg
Daha önce haklarında birkaç kez ayrılacaklarına dair haberler çıkan Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu’nun evliliği, bu yeni aşkla birlikte çıkmaz yola girdi. Çift, geçtiğimiz günlerde boşanmak üzere avukatlarıyla görüşüp vekâlet verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum