1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞOK EDİCİ!
ŞOK EDİCİ!

ŞOK EDİCİ!

Gönyeli’deki evinde ölü bulunan 2.5 yaşındaki bebekle ilgili

A+A-

Gönyeli’deki evinde ölü bulunan 2.5 yaşındaki bebekle ilgili doku örneklerinin incelenmesi 4 yılda tamamlandı, ortaya çıkan darp izleri nedeniyle anne ve baba tutuklandı

Mustafa Cafoğlu henüz 2.5 yaşında idi... 22 Ekim 2009 tarihinde Gönyeli’deki evinde ölü bulunmuş ve doku örnekleri Türkiye’ye gönderilmişti.

Aradan 4 yılı aşkın bir süre geçtiği halde, anne ve babadan herhangi bir şikayet gelmedi. Her ikisi de, Mustafa bebeğin yatakta uyurken öldüğünü iddia etmişti.

Türkiye’ye gönderilen doku örneklerinin incelenmesiyle ilgili rapor önceki gün Kıbrıs’a ulaştı. Raporda, talihsiz bebeğin üzerinde darp izlerinin bulunduğu belirtildi. Ve bu rapor sonrasında polis, bebeğin annesi Hüsne Hasret Cafoğlu ile babası Zafer Cafoğlu’nu tutuklayarak, yargıcın karşısına çıkardı.

Savcılık anne ve babayı suçluyor

Mustafa bebeğin ölümüne dair otopsi raporunu değerlendiren KKTC  Başsavcılığı, anne Hüsne ile baba Zafer’i “Tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu ölüme sebebiyet vermekle’ suçladı.

Tutuklanarak dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan Cafoğlu çiftine “tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu ölüme sebebiyet verme” suçundan teminat duruşması yapıldı. Mahkeme çifti, ileride tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. Çiftin yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışları yasaklandı

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.