1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘ŞOK’ ETKİSİ YAPTI
‘ŞOK’ ETKİSİ YAPTI

‘ŞOK’ ETKİSİ YAPTI

Kıbrıs’ı ayağa kaldıran, 50 yaşındaki bankacı E.T.’ye yönelik cinsel tecavüzde kullanılan bir...

A+A-

Kıbrıs’ı ayağa kaldıran, 50 yaşındaki bankacı E.T.’ye yönelik cinsel tecavüzde pense kullanıldığı bildirildi

Diyalog - Çiğdem AYDIN

Eşi ile cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle, bankacı E.T.’yi Gazimağusa’nın ‘kilise bölgesine’ çağırıp, önce darp eden, daha sonra da ellerini bağlayacak cinsel tecavüzde bulunan Ö.Ç.’nin, bu çirkin olayda pense kullandığı iddia edildi.

Gazetenin güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere görer, olay sonrasında hastaneye giden bankacı E.T. kısa süreli tedavinin ardından taburcu edildi. Yaşananları en ince ayrıntılarıyla polise aktaran bankacının, sadece Ö.Ç.’den değil, olaya adı karışan Ö.Ç.’nin eşi R.Ç.’den de şikayetçi olduğu bildirildi.

Kıbrıs’ın sadece kuzeyinde değil, güneyinde geniş yankı uyandıran olayla ilgili olarak tutuklanan Ö.Ç.  ile R.Ç.’nin bugün mahkemeye çıkarılması beklenirken, tahkikatı yürüten polisin geniş kapsamlı bir rapor hazırladığı bildirildi.

Olay nasıl gerçekleşti?

Tanık polisin mahkemeye aktardığı şahadete göre 38 yaşındaki Ö.Ç geçen Cuma günü saat 12.30 sıralarında eşi R.Ç’ye T.E isimli şahsi arattırarak Güvercinlik köyünün Kuzeyinde bulunan eski kilise bölgesine gelmesini sağladı. Başına geleceklerden habersiz RÇ’nin söylediği bölgeye giden T.E, bir anda ne olup bittiğini anlamadan,  R.Ç’nin kullanımında olan araçta gizlenen Ö.Ç’nin saldırısına uğradı. Araçtan dışarı fırlayan Ö.Ç tasarrufunda bulundurduğu tabanca ile önce T.E’nin gözlüğünü kırdı, daha sonra da T.E’nin ellerini arkadan bağlayarak cinsel tecavüzde bulundu. Tecavüz görüntülerini cep telefonuna da kaydeden Ö.Ç, “polise gidersen görüntüleri internette yayarım” diyerek T.E’ye şantaj yaptı.

Husumet 5 ay öncesine dayanıyor

Olay sontası T.E’nin polise şikayetinin ardından tutuklanan Ö.Ç ve eşi R.Ç önceki gün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi Yargıç huzuruna çıkarıldı. Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis müfettiş muavini Faysal Güden,  zanlı Ö.Ç’nin, eşi R.Ç ile ilişkisi olduğu gerekçesi ile 50 yaşındaki T.E’ye tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu tabanca ile kendisini vurma ve kızına da zarar verme  tehdidinde bulunarak toplam 15 bin TL tutarında 3 tane çek yaprağını zorla aldığını söyledi.

Mahkemenin 3 gün tutukluluk verdiği zanlıların yarın sabah Gazimağusa’da mahkemeye çıkarılacak.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum