1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ŞOK! GENÇ FUTBOLCU İNTİHAR ETTİ...
ŞOK! GENÇ FUTBOLCU İNTİHAR ETTİ...

ŞOK! GENÇ FUTBOLCU İNTİHAR ETTİ...

Futbol yıldızıydı...

A+A-

İngiltere’de West Ham kulübünün kadın futbol takımında forma giyen 20 yaşındaki Katie Sheppard'ın, lezbiyen sevgilisi ilişkilerini ailesine açıklamak istemeyince kendini asarak intihar ettiği ortaya çıktı.

26525356.jpg

“Gelecek vadeden bir futbol yıldızı” olduğu belirtilen ve aynı zamanda Kent Üniversitesi’nde spor terapistliği eğitimi alan Sheppard’ın ölümünden önce kız arkadaşı Nancy Richardson’a agresif telefon mesajları yolladığı ve son mesajında “Sakın telefonuna bakma, çünkü yanıma gelmek isteyebilirsin. Ancak gelirsen kapıyı açmam fiziksel olarak mümkün olmayacak” dediği belirtildi.

İLİŞKİ İNTİHARLA ORTAYA ÇIKTI
2 Temmuz'da hayatına son veren Sheppard’ın ölümüyle ilgili Croydon Ölüm Olayları İnceleme Odası’nda görülen davada, genç sporcunun cansız bedenini annesinin eşi  Nathaniel Hall’ın bulduğu belirtildi.

Hall verdiği ifadede, “Shepperd’ın eşcinsel olduğunu ve Nancy Richardson adında bir kız arkadaşının bulunduğunu Shepperd’ın ölümünden sonra öğrendiğini” açıkladı ve genç çiftin birlikte intihar etme kararı almış olmasından endişelendiği için hemen Richardson ailesinin evine gittiğini belitti.

Hall bu sırada Richardson’ın anne babasının kızlarının ilişkisini öğrendiğini de sözlerine ekledi.

Adli tabip dava sonucunda Sheppard’ın ölümünde “hiçbir suç unsuru bulunmadığı” kararına vardı ve ailesine başsağlığı diledi.

26525367.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.