1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şok iddia: Podolski evini boşalttı
Şok iddia: Podolski evini boşalttı

Şok iddia: Podolski evini boşalttı

Lukas Podolski'nin Türkiye'de yaşanan terör olaylarından etkilendiği ve Çin'den gelen teklifi kabul edeceği öne sürüldü.

A+A-

Sabah gazetesi yazarı Levent Tüzemen, Lukas Podolski'nin İstanbul'daki evini boşaltıp çocuklarını okuldan aldığını ve eşiyle birlikte Almanya'ya gönderdiğini iddia etti.

Lukas Podolski'nin Türkiye'de yaşanan terör olaylarından etkilendiği ve Çin'den gelen teklifi kabul edeceği öne sürüldü. Sabah gazetesi yazarı Levent Tüzemen, Lukas Podolski'nin İstanbul'daki evini boşalttığını, çocuklarını okuldan aldığını ve eşiyle birlikte Almanya'ya gönderdiğini yazdı.

Tüzemen yazısında Podolski'nin Mario Gomez gibi İstanbul'daki patlamaları bahane ederek evini boşalttığını, çocuklarını okuldan aldığını ve eşiyle birlikte Almanya'ya yolladığını yazdı. Tüzemen ayrıca, Podolski'nin Çin'e gideceğini, Levent Nazifoğlu'nun kendisine 'Podolski giderse mutlaka iyi bir golcü alacağız' dediğini iddia etti.

Galatasaray Lukas Podolski'ye yılda 3 milyon Euro garanti para ve maç başı 20 bin Euro ödüyor. 31 yaşındaki Alman yıldız bu sezon 12 maçta forma giyerken, 6 gol attı, 3 asist yaptı.

Podolski, 10 milyon euro karşılığından takımdan ayrılacağını yönetime iletmişti. Yıldız futbolcunun böyle bir teklif alıp almadığı merak konusu oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.