1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ŞOK İTİRAF!
ŞOK İTİRAF!

ŞOK İTİRAF!

'Onu defalarca kuliste bastım'

A+A-
Eski defterleri açan Özlem Yıldız, itiraflarıyla şaşırttı. Bir çocuk annesi Yıldız, birlikte program yaptığı eski aşkı Mehmet Ali Erbil'i defalarca kuliste bastığını söyledi.
 
İşadamı Sinan Serter'le 7 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene sonlandıran Özlem Yıldız, önceki gün ilginç itiraflarda bulundu. Serter'den bir çocuğu olan Yıldız, yaptığı açıklamalarla şaşırttı. Eski eşiyle görüşmeye devam ettiğini söyleyen Yıldız, "Sinan'ın haber vermeden çat kapı geldiği oluyor. Çocuğuyla çok ilgili bir babadır. Eski eşime yeniden geri dönüşü düşünmüyorum. Şu an arkadaşça ilişkimiz gayet güzel gidiyor. Başım sıkışsa bana koşacak ilk insan olduğunu bilmek güzel" dedi.
 
HERKESİ ŞAŞIRTTI
 
Açıklamalarına devam eden Yıldız, bu kez de bir dönem Çarkıfelek programında hosteslik yaptığı ve daha sonra aşk yaşadığı Mehmet Ali Erbil ile ilgili anılarını da anlattı. Güzel sunucu eski aşkı için ise şunları söyledi: "Geçmişte Mehmet Ali'yi kuliste görünce ayılıp bayılıyordum. Onu Çarkıfelek kulisinde çok yakaladım. Ona değil de etrafa zarar verdiğim çok olmuştur." Yıldız'ın yapmış olduğu bu açıklamalar ise herkesi şaşırttı.
 
ALİ SADİ BULUŞMASI
 
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün eski eşi Tuğba Coşkun'la bir araya geldi. Mali, oğlu Ali Sadi'nin 9. yaş günü için Kanyon Fun Gate'de düzenlenen partide eski eşiyle de oldukça samimiydi. Oğlu ve arkadaşlarıyla yakından ilgilenen Mali, yaptığı esprilerle herkesi kahkaha krizine soktu.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.