1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Şok! O dizi gerçek oldu
Şok! O dizi gerçek oldu

Şok! O dizi gerçek oldu

Dünyaca ünlü dizi gerçek oldu.

A+A-

ABD'de bir süper market zincirinin tuvaletinde metamfetamin laboratuvarı bulundu.

Polis ABD'nin en büyük süpermarket zincirlerinden Walmart'ın Indiana'daki bir şubesinin tuvaletinde metamfetamin laboratuvarı buldu.

Çalışanların sırt çantalı şüpheli bir kişiyi tuvalette görüp polisi, araması üzerine olay ortaya çıktı. Polis ekipleri tuvalette bir sırt çantasının içinde aktif halde bir met laboratuvarı olduğunu gördü.

Tüm ekipmanlar süpermarketten dışarıya çıkartıldı. Ancak polis ve dedektifler olayı henüz kimin yaptığını bulabilmiş değil. Şüphelinin kimliğinin tespit edilebilmesi için soruşturma devam ediyor.

Olay akıllar fenomen haline gelmiş ve ülkemizde de yayınlanmış Breaking Bad adlı diziyi getirdi. Dizide bir kimya öğretmeninin zor durumda kalıp kendisine gizli bir metamfetamin laboratuvarı kurması ve başından geçenler anlatılıyordu.

Metamfetamin (kristal meth); uyarıcı ve halüsinasyon özelliği olan sentetik bir maddedir. Birçok uyarıcı gibi, 6-24 saat süren güçlü bir öfori; dolayısıyla bağımlılık yapma yeteneğine sahiptir. Yapı olarak amfetamine yakın psikoaktif bir maddedir.
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.