1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞOK OLDU
ŞOK OLDU

ŞOK OLDU

Şok oldu

A+A-

İşten durdurulduktan 6 ay sonra İhtiyat Sandığından para çekmeye giden Ahmet Halit Altınöz, hırsızlıkla suçlandığını öğrendi

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da 2 yıl boyunca bir gümrükleme şirketinde çalışan Ahmet Halit Altınöz, işten durdurulduktan 6 ay sonra para çekmek için gittiği İhtiyat Sandığı Dairesinde iş yerinin hakkında hırsızlık yaptığı yönündeki raporu görünce gözlerine inanamadı.

Ahmet Halit Altınöz, Gazimağusa’da bir gümrükleme şirketinde 2010 ile 2012 yılları arasında çalıştığını, ancak 2012 yılında işten durdurulduğunu söyledi.

İşten durdurulduktan sonra Türkiye’ye gittiğini ve 6 ay sonra geri dönerek para çekmek için İhtiyat Sandığı Dairesine gittiğini anlatan Altınöz, burada kendisine iş yerinin hakkında yazmış olduğu olumsuz rapor nedeni ile para alamayacağının iletildiğini söyledi.
İş yerinin kendisini işten durdurma nedenini hırsızlık olarak belirttiğini öğrendiği zaman şoka uğradığını söyleyen Altınöz, derhal polise giderek sicilinin temiz olduğuna dair karakter belgesi aldığını aktardı.

Böyle çamur atılamaz
Kendisine işten durdurulduğu zaman böyle bir gerekçenin bildirilmediğini ve kendisinin de iddia edildiği gibi hırsızlık yapmadığını savunan Altınöz, eski işyerinin hakkında verdiği rapor ile hem kendisine çamur atıldığını hem de para alamayarak mağdur durumda bırakıldığını ifade etti. Bir an önce rapordaki çirkin yazının kalkmasını isteyen Altınöz, mağduriyetinin bir an önce sonlandırılması gerektiğini savundu.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.