1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ŞOK OLMADIM”
“ŞOK OLMADIM”

“ŞOK OLMADIM”

Görevden alınan eski Ulaştırma Bakanı Kaşif ile Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Bakırcı ilk kez konuştu;

A+A-

 

Görevden alınan eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif ile eski Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı konuyla ilgili ilk açıklamalarını ADA TV’ye yaptı.

Makam sevdası olmadıklarını söyleyen görevden bakanlar, şu ana kadar yaptıkları tüm hizmetin halkın refahı için olduğunu belirtti. Siyasal yaşamda her an her şeyin olabileceğini aktaran Kaşif, 25 yıllık siyaset alanında birçok şey gördüğünü bu yüzden bunlara artık şaşırmadığını söyledi.

Bakırcı ise; “Bir bakanlık görevi aldık üzerimize layıkıyla da yapmaya çalıştık. Hatalarımız da olmuş olabilir insanız” dedi. Kaşif ve Bakırcı’nın sözlerinden çıkan detaylar şu şekilde; 


KAŞİF: “ŞOK OLMADIM” 

“Siyasal yaşamda her şey her an olabilir. Demokrasilerde silsile de her kurum başkanına veya kuruma yetkiler verilir. Genel Başkan değerlemesini yapar ve değişim gerçekleşir. Biz bize ne görev verildiyse yaptık bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın takdiri bizi milletvekili seçmektir. Halkımızın oylarıyla biz milletvekili seçiliyoruz. Halkımızın takdiriyle seçildiğimiz görevimizi yapmaya devam ediyoruz. Ben 25 yıldır siyasetteyim böyle olaylarda şok olmam.

Biz neler gördük neler geçirdik, bunlar bizim için önemli değil. Bizim için önemli olan halkımıza doğru hizmet verebilmek. Ben inanıyorum ki bizlerin yerine atanacak arkadaşlar da aynı göreve devam edecek biz de onlara destek olacağız. Siyasette de ahde vefa vardır, bir duruş vardır. Bizim nerelerden nasıl geldiğimiz biliniyor. Ben makam sevdalısı değilim duruşum her zaman aynıdır bunu da değişmem. Siyasete yıllarını veren birisiyim. Siyasette belli bir yere gelen insanım. Biz halkımız için burdayızburda olmaya da devam edeceğiz. Yeni arkadaşlara da başarılar diliyorum.” 

BAKIRCI: “ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVLERİ HER ZAMAN YAPACAĞIZ” 

“Hiçbirimiz makam peşinde değiliz. Önemli olan bu ülkede neler yapabildiğimiz. Şimdiye kadar yapılan siyasi yanlışlıkların üstesinden ne kadar gelebiliyoruz ben ona bakarım. Bir bakanlık görevi aldık üzerimize layıkıyla da yapmaya çalıştık. Hatalarımız da olmuş olabilir, insanız. İyi niyet çerçevesinde doğru gördüğümüz her konuda objektif bakmaya çalıştık. Ülke adına verilecek her türlü kararda görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Üzerimize düşen her ne varsa onu yapacağız. Önemli olan bizim neyi yaptığımız değil çocuklarımıza neyi bırakacağız konusudur. Herkes üzerine düşen görevi yaptığı zaman her şey daha güzel olur diye düşünüyorum.” 

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.