1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Şok! Onlarla Cinsel İlişki Mümkün Olacak...
Şok! Onlarla Cinsel İlişki Mümkün Olacak...

Şok! Onlarla Cinsel İlişki Mümkün Olacak...

Artık onlarla ilişkiye girilebilecek!

A+A-

İnsanlar 50 yıl içinde robotlarla ilişki yaşayabilecek

İnsanların yakın gelecekte robotlarla "cinsel ilişkiye" girebileceği iddia edildi.

İngiltere’de bulunan Sunderland Üniversitesi’nden Prof. Dr. Helen Driscoll, teknolojideki gelişmeler sayesinde insanların robotlarla ilişkilerinin gelecek yıllarda radikal olarak değişeceğini söyledi. 

Cinsellik ve ilişki psikolojisi alanında otorite olan Dr. Driscoll, seks teknolojisi alanında şimdiden çok hızlı bir ilerleme kaydedildiğini ve 2070’e kadar fiziksel ilişkilerin ‘ilkel” görüleceğini söyledi.

Robofili şu anda yabancı bir sözcük gibi gelebilir fakat yakın gelecekte teknolojiyle birlikte davranışların değişmesiyle bu size çok normal gelebilir.

ŞİMDİKİ NORMLARA GÖRE DÜŞÜNMEYİN!

The Mirror’ın haberine göre; Dr. Driscoll, “Sanal gerçeklik, daha gerçekçi, kapsayıcı oldukça ve insan bir partnerle seks deneyimini taklit edip, hatta geliştirince, bazılarının bunu tercih etmesinin anlaşılır olacağını” söyledi ve ekledi “İnsanlar sanal gerçek partnerlerine âşık olmaya başlayabilir.” 

Sanal gerçeklik, robotik seks gibi meseleleri şimdiki normlar çerçevesinde değerlendirmeye eğilimli olduğumuzu aktaran Dr. Driscoll, “Bundan 100 yıl önce seks hakkında var olan sosyal normları düşünürsek, bunların çok hızlı ve radikal bir biçimde değiştiği çok açık” dedi.

Şimdiden internet üzerinden 'manken partner' sipariş edilebiliyor. Fakat robotik, interaktif ve hareket algılama teknolojisi, muhtemelen birkaç yıl içinde cinsellik endüstrisinde çok daha merkezi olacak gibi görünüyor. Dr. Driscoll'a göre; bu, gerçekten 'manken partnerleri' hayata geçirmeye olanak sağlayabilir.

30696504.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.