1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘ŞOKA GİRDİM’
‘ŞOKA GİRDİM’

‘ŞOKA GİRDİM’

‘Şoka girdim’

A+A-

Kaldığı apartmanda komşunun evine girerek altınlarını ve paralarını çalmakla suçlanan Mehmet Kırdar, pişman olduğunu söyledi

Çiğdem AYDIN
Gönyeli’de kaldığı apartmandaki komşularının evine pencereden girerek altınlarını ve paralarını çalmakla suçlanan Mehmet Kırdar, pişman olduğunu söyledi. Mahkemede söz hakkı alan Kırdar, “Çok pişmanın, bu suçları nasıl işledim anlamadım. Halen şoktayım” dedi.
Mehmet Kırdar şikâyet üzerine önceki gün gözaltına alındı. Polisteki ifadesinde suçlarını itiraf eden zanlı dün de tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlının yaşadığı apartmandaki üç daireye pencereden girerek hırsızlık yaptığını kaydeden polis, zanlının üç evden toplamda 22 bin 400 TL tutarında altın ziynet eşyası ile 620 TL nakit para çaldığını söyledi.

O kadar altından bir yüzük kalmış…
Ev sahiplerinin 21 Haziran tarihinde polise yapmış oldukları şikâyet üzerine zanlının tespit edildiğini belirten polis, gözaltına alınan zanlının suçlarını itiraf ettiğini ifade etti. Polis, zanlının çaldığı takılardan bir adet yüzüğü polise teslim ettiğini, diğerlerini ise kuyumculara satarak para temin ettiğini itiraf ettiğini söyledi. Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, bir gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme zanlı hakkında bir gün süre ile tutukluluk kararı verirken söz hakkı alan zanlı pişman olduğunu ve hırsızlık yapmış olmaktan utanç duyduğunu söyledi. Zanlı, “Çok pişmanın, bu suçları nasıl işledim anlamadım. Halen şoktayım” dedi.

DİYALOG

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.