1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SOKAK HAYVANLARI YARARINA PROJE
SOKAK HAYVANLARI YARARINA PROJE

SOKAK HAYVANLARI YARARINA PROJE

“Frontline Combo” ilacının her kutu satışından 5 TL bağış

A+A-

Sokak hayvanları yararına başlatılan bir proje kapsamında, dış parazit tedavisi için kullanılan “Frontline Combo” ilacının her kutu satışından 5 TL bağış yapılacak.

Projenin amacının veteriner hekimler kontrolünde paraziter mücadeleye ve bu vektörlerle bulaşan hastalıklara dikkat çekmek ve farkındalık yaratarak bu mücadelenin önemini hatırlatmak olduğu bildirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi’nden (YDÜ) yapılan yazılı açıklamaya göre YDÜ Hayvan Hastanesi, Serakıncı Limited, Merial İlaç Firması, Kuzey Kıbrıs Hayvanları Koruma Derneği,  Kyrenia Animal Rescue, Altın Patiler Sokak Hayvanlarını Koruma ve Kurtarma Derneği, İskele Sahil Lions Kulübü ve Lefkoşa Avcılık Atıcılık Birliği’nin destek verdiği proje kapsamında dış parazit tedavisi için kullanılan  “Frontline Combo” ilacının her kutu satışından sokak hayvanları yararına 5TL bağış yapılacak.

Proje ortağı olan YDÜ Hayvan Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Osman Ergene, Hayvan Hastanesi olarak üzerlerine düşen sosyal sorumlulukların farkında olduklarını ve bu kapsamda sokak hayvanları yararına her türlü projeye destek vereceklerini kaydetti.

Bu projenin bir başlangıç olmasını dileyen Ergene, benzer projelere de örnek teşkil etmesi temennisinde bulundu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.