1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SOKAK ORTASINDA TARTIŞMA
SOKAK ORTASINDA TARTIŞMA

SOKAK ORTASINDA TARTIŞMA

Karşıyaka’da iki kişi arasında çıkan tartışmada bir kişi bıçakla yaralanırken, iki kişi de tutuklandı.

A+A-

Karşıyaka köyünde Çınar Sokak’ta önceki gece Mehmet Aydın ile Aydın Tepe arasında çıkan kavga kanlı bitti.

Sokak ortasında başlayan tartışma kavgaya dönüşünce Aydın Tepe, üzerinde taşıdığı bıçakla Mehmet Aydın’a saldırdı.

Aydın Tepe’nin burnunda zarar oluşurken, Mehmet Aydın elinden yaralandı. Kavganın ardından göz altına alınan zanlılar, “Sarhoşluk”, “Kavga ve rahatsızlık” suçlamasıyla dün tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Şerife Katip Kır’ın huzuruna çıkarıldı.
Yargıç Şerife Katip Kır, polisin talebi doğrultusunda Mehmet Aydın ve Aydın Tepe’nin 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

İkisi de yaralandı
Soruşturmayı yürüten Lapta Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Burçin Korgan, mahkemede ifade verdi. Kavganın önceki gece saat 24.00 sıralarında Karşıyaka köyünde meydana geldiğini anlattı. Korgan, zanlı Mehmet Aydın ve Aydın Tepe, Çınar Sokak’ta aralarında çıkan anlaşmazlık sonucu tartışmaya başladığını, kavgada zanlı Aydın Tepe’nin burnunda zarar meydana geldiğini söyledi.
Burçin Korgan, zanlı Aydın Tepe’nin, tedavisinin ardından burnunun kırık olup olmadığının anlaşılacağını söyledi.
Polis memuru, zanlı Aydın Tepe’nin üzerinde bulundurduğu bıçakla Mehmet Aydın’a saldırdığını ve ellerinden yaraladığını ifade etti.

Bıçak kayıp 
Karşıyaka’da önceki gece meydana gelen bıçaklı kavgada kullanılan bıçağın “et bıçağı” olabileceğinden şüphelendiklerini söyleyen polis, bıçağın kayıp olduğunu ve yapılan araştırmalara rağmen olay yerinde bulunamadığını belirtti. Soruşturmanın henüz tamamlanmadığını, alınacak olan ifadelerin ve kavgada kullanılan bıçağın bulunması için araştırma yapıldığını söyledi.
Polis, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 2 gün daha tutuklu kalmalarını talep etti.  

Aydın: Ben kavga etmek istemedim
Bıçaklı kavga olayı ile ilgili mahkemeye çıkarılan her iki zanlı da kendini avukatsız olarak savundu. Polisin vermiş olduğu ifadenin ardından Yargıç, zanlılara söz hakkı verdi. Zanlı Mehmet Aydın, “Bana bıçakla saldırdı, ben kavga etmek istemedim” dedi.

2 gün daha tutuklu kalacaklar
Yargıç Şerife Katip Kır, polisin zanlılar adına başlatılan soruşturmanın henüz tamamlanmadığını belirterek Mehmet Aydın ve Aydın Tepe’nin 2 gün soruşturma amaçlı poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.