1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Sokakta dans etti
Sokakta dans etti

Sokakta dans etti

1975'te doğdum, yaşasın 40 oldum

A+A-

Kate Winslet'ın 40 yaş sevinci Hayranlarının "İngiliz gülü" diye tanımladığı oyuncu Kate Winslet, 40 yaşını coşkuyla karşıladı.

untitled-1-003.jpg

Doğum günü olan 5 Ekim'de New York'ta objektiflere takılan Winslet fotoğrafını çeken muhabirlere elleriyle "4 ve 0 "işareti yaparak yeni yaşının coşkusunu paylaştı.  Sokakta dans figürleri sergileyen Kate Winslet, yeni yaşını da geçtiğimiz hafta sonu boyunca birkaç kez düzenlenen partilerle kutladı.

2-296.jpg

Şu sıralar başrollerini Michael Fassbender ile paylaştığı Steve Jobs adlı filmin tanıtım etkinlikleri için New York'ta bulunan Winslet, neşeli tavırlarını görüntüleyen fotoğrafçılara veda ederek yoluna devam etti.

3-165.jpg

Oyuncu bir ailenin kızı olarak 5 Ekim 1975'te dünyaya gelen Kate Winslet, küçük yaştan beri kamera karşısında.  Sahne sanatları dalında eğitim gören Winslet, kariyeri boyunca birçok filmde rol aldı ve neredeyse hepsiyle hafızalarda yer etti.

4-078.jpg

Winslet'in geniş kitlelerin dikkatini çektiği ilk film 1994 tarihli Heavenly Creatures oldu. Peter Jackson'ın yönettiği bu filmin ardından Winslet'ın kariyeri de hızlı bir yükselme sürecine girdi. 

5-043.jpg

Ama asıl büyük cıkışını 1997 tarihli Titanik filmiyle yaptı. Filmdeki performansıyla bir kez daha Oscar adayı oldu.  Bu çok ses getiren filmin ardından kariyerinde yeni bir yol çizdi ve büyük Hollywood yapımları yerine daha düşük bütçeli bağımsız filmlerde oynamayı tercim etti. Bu yüzden de Aşık Shakespeare , Anna ve Kral gibi yapımlar için kendisine gelen rol tekliflerini geri çevirdi.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.