1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞOKE EDEN UYGULAMA ÖLÜMÜ GETİRDİ!
ŞOKE EDEN UYGULAMA ÖLÜMÜ GETİRDİ!

ŞOKE EDEN UYGULAMA ÖLÜMÜ GETİRDİ!

Girne Akçiçek Hastanesi’ne gitti, oradan Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne nakledildi...

A+A-

By Pass için ‘kurul kararı’ çıkarılıncaya kadar 6 kişilik hasta odasında bekletilen 55 yaşındaki emekli polis Nevzat Şengör hayatını kaybetti

Bellapais’in sevilen insanlarından emekli polis Nevzat Şengör, akıllara durgunluk veren bir uygulama yüzünden 55 yaşında hayata veda etti.

Elde edinilen bilgilere göre; geçtiğimiz Pazartesi günü göğsünde ağrı hissederek Girne Akçiçek Hastansi’ne giden Nevzat Şengör, oradan  Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne nakledildi.

Yapılan anjiyoda Şengör’ün 3 damarının tıkalı olduğu görüldü. Daha önce hiçbir rahatsızlığı bulunmayan Şengör’ün ailesi, bu durum  karşısında inanılmaz bir panik yaşadı.

Hastane yönetimi ise ‘kurul kararı çıkarılarak ameliyata gönderilecek” diyerek, emekli polisi 6 hastanın yattığı bir odaya yerleştirdi.

Telaş içindeki aile, 3 damarı tıkalı bir hastanın yoğun bakımda tutulması gerektiğini yetkililere bir türlü anlatamadı. Sonuçta 55 yaşındaki Nevzat Şengör ‘kurul kararını beklerken’ dün sabahın erken saatlerinde hayatını kaybetti.

Aile olanlara karşı tepkili

Eşi Türkan Şengör ve 2 kızı olanlar karşısında adeta şok yaşadı. Diğer aile yakınları, eski silah arkadaşları ve Bellapais’teki sevenleri de Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde yaşanılan bu olaya tepki göstererek, insan hayatının bu kadar ucuz olmaması gerektiğini bildirdi.

Şengör’ün cenazesi, dün öğle namazından sonra Karaoğlanoğlu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Koza Festivali ertelendi

Emekli polis Nevzat Şengör’ün ölümü, Girne Belediyesi yetkililerini, Bellapais muhtarlığını ve Yeşil Barış Hareketi’ni de çok üzdü. Köyde bugün düzenlenmesi beklenen. 9’uncu Kıbrıs İpek Koza Festivali’nin ileriki bir tarihe ertelendiği bildirildi.

Girne Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan açıklamada şöyle denildi:

“Girne Belediyesi, Beylerbeyi Muhtarlığı ve Yeşil Barış Hareketi işbirliğinde düzenlenecek olan 9. Kıbrıs İpek Koza Festivali, Beylerbeyi sakini Sayın, Nevzat ŞENGÖR’ün ani vefatı dolayısı ile ileriki bir tarihe ertelenmiştir.

Merhuma Allah’tan rahmet, yaslı ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.”

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.