1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞÖMİNEYİ ATEŞLEMEK İSTEDİ, EV KÜL OLDU
ŞÖMİNEYİ ATEŞLEMEK İSTEDİ, EV KÜL OLDU

ŞÖMİNEYİ ATEŞLEMEK İSTEDİ, EV KÜL OLDU

Şömineyi ateşlemek istedi, ev kül oldu

A+A-

 Alagadi’de Ahmet Uğurlu Şanlıtürk, şömineyi ateşlemek için döktüğü yanıcı maddenin alevlenmesi sonucu yangın çıktı, evin alt katındaki eşyalar tamamen yanarken üst kattaki eşyalar ise zarar gördü.

Önceki gün sabah saatlerinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yangın sırasında Ahmet Uğurlu Şanlıtürk’ün her iki eli ve sağ ayağının üst kısmında ikinci derecede yanık meydana geldi.

Şanlıtürk, Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde yapılan ilk yardım tedavisinin ardından taburcu edildi, olayla ilgili polis soruşturmasının sürdüğü açıklandı.

1-635.jpg

Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: “ 03.01.2016 tarihinde, saat 09.00 sıralarında, Alagadi’de, Mücahit Sokak Öztek Villaları No.19 adresindeki ikametgâh içerisinde, Ahmet Uğurlu ŞanlıtürK’ün, şömineyi ateşlemek için döktüğü yanıcı maddenin alevlenmesi sonucu bir yangın çıkmıştır. Yangın ayni gün itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak tamamen söndürülmüştür. Çıkan yangın sonucu ikametgâhın alt katındaki eşyalar tamamen yanarak kullanılmaz hale gelirken, üst katındaki eşyalar ise islenmek suretiyle zarar görmüştür. Yangın sırasında Ahmet Uğurlu ŞANLITÜRK’ün her iki eli ve sağ ayağının üst kısmında ikinci derecede yanık meydana gelmiştir. Adı edilen aynı gün Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde yapılan ilk yardım tedavisini müteakip taburcu olmuştur. Soruşturma devam etmektedir”

Yenidüzen

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.