1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SOMUT ADIMLAR DA ATILACAK
SOMUT ADIMLAR DA ATILACAK

SOMUT ADIMLAR DA ATILACAK

Milli Eğitim Bakanı Berova, AYH heyetiyle görüştü;

A+A-

 

Aydınlık Yarınlar Hareketi Başkanı Anıl Kaya ve beraberindeki heyet Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova’yı ziyaret ederek, taleplerini aktardı.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Başkan Anıl Kaya, Bakan Berova’nın genç, dinamik yeni bir siyasetçi olması nedeniyle bu görevde olmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

Sivil toplum örgütü ve siyasetçilerin birlikte hareket etmeleri gerektiğini, çevre konusunun eğitim müfredatında yer alması taleplerinin bulunduğunu söyleyen Kaya, çevre konusunun hem ekonomiyi, hem de sosyal yaşamı direkt etkileyen bir unsur olduğunu belirtti.

Kaya, bu konuda Eğitim Bakanlığı ile yapılacak olan işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

BEROVA

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova da, sivil toplum örgütlerinin ülkede fikir ürettiği kadar çözüm de üretmesi konusunda duyarlı olduğunu söyledi.

Uzun yıllar Tabipler Birliği başkanlığı ve yönetim kadrolarında yer alması nedeniyle, Aydınlık Yarınlar Hareketi ile geçmişte de bazı ortak çalışmaları olduğunu anımsatan Bakan Berova, sağlık ve çevrenin önemine değindi.

Çevre Platformu’nu oluşturduklarını anımsatan Bakan Berova, sivil toplum örgütlerinden gelen bir siyasetçi olarak, çevre konusunun önemini bilenlerden olduğunu söyledi.

Duyarlılık ve önem teşkil eden konuların hayata geçirilmesi hususunda tam destek vereceğimi vurgulayan Bakan Berova, bu konuda Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile bir ön çalışmaları bulunduğunu, ardından da somut bir adım atılacağını sözlerine ekledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.