1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SON BAŞVURU TARİHİ...
SON BAŞVURU TARİHİ...

SON BAŞVURU TARİHİ...

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANLIK KURSU DÜZENLENİYOR

A+A-

İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası altında çıkarılan ‘‘İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmeti Veren  Kişilerin Sertifikalandırılması ve Kuruluşların Yetkilendirilmesi Tüzüğü’’ uyarınca, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı  tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlık Kursu düzenleniyor.

 

İş sağlığı ve güvenliği alanında önleyici ve koruyucu hizmetler veren kişilerin sertifikalandırılması amacıyla düzenlenecek eğitim kursu, Çalışma Dairesi görevlileri ve Daire tarafından görevlendirilen akademisyenler ile uzman eğitimciler tarafından verilecek.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa’da düzenlenecek olan kurs, toplam 160 saat süreli olacak ve bu sürenin 130 saati teorik, 30 saati ise uygulamalı eğitim şeklinde gerçekleştirilecek. Bir gündeki eğitim süresi en fazla 6 saat olacak..

Kursu tamamlayan ve kurs sonrasında yapılacak sınavda başarılı olan kişilere İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlık Sertifikası verilecek. Sertifika sahibi kişiler, işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği alanında Yasa’nın öngördüğü koruyucu ve önleyici tedbirlerin alınmasına dönük hizmet verebilecekler.

KURS İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 13 NİSAN

İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikalandırma Kursu’na katılmak isteyenlerin, 13 Nisan tarihi mesai saati bitimine kadar Çalışma Dairesi Müdürlüğü’ne  başvurmaları gerekiyor.

Müracaat edecek kişiler, 611 22 22 Dahili 3009, Dahili 3005 ve 22 89 005 numaralı telefonlardan veya www.csgb.gov.ct.tr web sitesinden ayrıntılı bilgi alabilecekler.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.