1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. SON DAKİKA | Paris'te patlama!
SON DAKİKA | Paris'te patlama!

SON DAKİKA | Paris'te patlama!

Fransa polisi başkent Paris'in merkezinde güçlü bir patlamanın meydana geldiğini rapor etti.

A+A-

Fransa'nın başkenti Paris'te meydana gelen patlamada ondan fazla kişi yaralandı. Patlamanın nedeni ve şekline dair henüz net bir açıklama yapılmadı.

2-947.jpg

Yerel medya, bir fırında meydana gelen patlama sonrası, çevre dükkanlarda hasar oluştuğu, patlamaya neyin neden olduğu kesin olarak henüz bilinmediği, fakat gaz sızıntısından kaynaklanmış olabileceği bilgisi yer alıyor.

1-20190112110633.jpg

Polis, 'bölgeden uzak durun ve yolları acil durum ekipleri için açık bırakın çağrısı' yaptı.

 

Patlama tehlikesi devam ediyor

CNN Türk Paris Temsilcisi Arzu Çakır Morin, Paris’te meydana gelen patlamayla ilgili son bilgileri paylaştı. Morin, ikinci bir patlama tehlikesinin halen sürdüğünü ve şiddetli patlama nedeniyle 15 kişinin de yaralandığını aktardı.

Patlamayla ilgili son bilgiler şöyle:

“Bir ekmek fırınında patlama gerçekleşti. Patlamanın gaz kaçağından kaynaklandığı belirtiliyor. Terör saldırısı korkusu yaşandı. Daha sonra bunun bir ekmek fırınında meydana gelmesi nedeniyle kaza kaynaklı olduğu belirtiliyor. İtfaiye görevlileri olay yerinde müdahalelerde bulunuyor.

İlk gelen bilgilere göre 15 yaralı olduğu bildirildi. Halen gaz kaçağı tehlikesi devam ediyor. Patlamanın yenilenebileceği korkusu var. Patlamanın şiddetiyle cadde üzerindeki otomobil ve evlerde büyük hasar var. Binanın alt kısmı yıkılmış durumda.

Valilik, polis yetkilileri halkı bölgeye gitmemeleri konusunda uyarıyor. Olay yeri güvenlik çemberi altına alınmış durumda.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.