1. HABERLER

  2. SPOR

  3. SON GÜN BEREKETİ
SON GÜN BEREKETİ

SON GÜN BEREKETİ

Transferde son gün bereketi;

A+A-

 

Futbolda Ara Transfer dönemi bugün sona ererken takımlar kadorlarına katıkları futbolcularla sözleşme imzalmaya devam ediyor.

Ligin ilk devresinde Güney Kıbrıs’tan 2 futbolcuyu kadosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Değirmenlik,dün de yine Güney Kıbrıs’tan 2 futbolcuyu kadrosuna dahil etti.

Değirmenlik’in yanı sıra,MTG,Türk Ocağı,Vadili,Akıncılar ve Binatlı takımları yeni futbolcularına imza attırdı.

Değirmenlik

Ülkede ilk Rum futbolcu transferini gerçekleştiren Değirmenlik ikinci devrede iki oyuncusunu da yenileyerek iki yeni Rum futbolcuyla sözleşme imzaladı. Değirmenlik, daha önce Anorthosis, Omonia gibi takımlarda oynayan defans oyuncusu Stelios Kittos, ve Rum Alt liglerinde orta sahada oynayan Michalis Michail’i renklerine bağladı.

Her iki futbolcunun  Kıbrıs milli takımında oynadığı da verilen bilgiler arasında.

MTG

Eksik olan mevkilere transfer için devre arası çalışan kulüplerden Mağusa Türk Gücü daha önceden anlaşmaya vardığı Gençlik Gücü takımından Ali Duvarcı, Küçük Kaymaklı’dan Yasin Kurt’un yanında, yabancı futbolcusu Sa’ya imza attırdı.

Türk Ocağı

Birinci lig lideri ve süper lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Türk Ocağı ise Bostancı Bağcıl’dan Ertaç, Gönyeli’den ise Muhammed Uçar’ı renklerine bağlayarak federasyonda resmi imzayı gerçekleştirdi.

Vadili

K-PET İkinci Lig ekibi Vadili dün, 3 futbolcu takviyesi yaptı. Vadili, kadrosundaki birçok oyuncu ile yollarını ayırdıktan sonra dün transferde hareketlendi.

Hüseyün Menteş başkanlığındaki Vadili, tecrübeli futbolcular Halil Çürük ve Güncel Karayel’in yanısıra İbrahim’i de Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda resmi imzayı attırdı.

Akıncılar

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Akıncılar Mağusa Türk Gücü ile yollarını ayıran Osman Çobanoğlu ile Reşat Özbilgen’i dün Futbol Federasyonunda imza attırarak resmen renklerine bağladı.

Binatlı

Birinci Lig ekiplerinden Binatlı, bölge takımlarından Bostancı Bağcıl’dan Abdullah’ı renklerine bağlarken yeni sezon için Devrim İzge konusunda da Bağcıl Kulübü ile anlaşmaya vardı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.