1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SON OLARAK ''YANLIŞ İNSANLARLA, YANLIŞ ZAMANDA TANIŞTIM'' DEDİ VE..
SON OLARAK ''YANLIŞ İNSANLARLA, YANLIŞ ZAMANDA TANIŞTIM'' DEDİ VE..

SON OLARAK ''YANLIŞ İNSANLARLA, YANLIŞ ZAMANDA TANIŞTIM'' DEDİ VE..

Son yolculuğuna uğurlandı

A+A-

Yeşilköy’de önceki gün hayatına son veren 15 yaşındaki Ferhat Bağlar, dün son yolculuğuna uğurlandı. Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan otopsi sonrası Yeşilköy’de toprağa verilen Bağlar’ın annesi Melek, köylülerin yardımıyla ayakta zorlukla dururken baba Sıdık ise yaşadığı şokun etkisindeydi.

Okulu yarıda bırakan ve işsizlik sıkıntısı çeken Bağlar’ın, annesi ile tartıştıktan bir süre sonar ortadan kaybolduğu, daha sonar kendi yaşamına kıydığı bildirildi. Bağlar, bu yanlış hareketinden bir gün önce sosyal paylaşım sitesinde mesaj vermiş “Yanlış insanlarla, yanlış zamanda tanıştım” demişti.

Cenazeye Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu, CTP İskele Milletvekili Biray Hamzaoğulları, Dipkarpaz Belediye Başkanı Mehmet Demirci, UBP İskele milletvekili Nazım Çavuşoğlu, İskele eski kaymakamı Bünyamin Merhametsiz, Dipkarpaz ve Yeşilköy halkı katıldı.

Üzücü olay köy halkında şok yaratırken, Yeşilköylüler, Ferhat Bağlar’ın sessiz sakin bir çocuk olduğunu, neden intihar ettiğini anlamadıkları söylediler.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.