1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SORGUDA SATICIYI SÖYLEDİLER
SORGUDA SATICIYI SÖYLEDİLER

SORGUDA SATICIYI SÖYLEDİLER

Aracı Dağhan’lı kullanıyordu ...

A+A-

 

Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı narkotik ekiplerinin önceki gün gece  Lefkoşa’da bir arabada ele geçirdiği 8 gram uyuşturucu ile ilgili olarak 3 kişi gözaltına alınarak dün mahkemeye çıkarıldı.

 

Lefkoşa’da Doktor Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde bir araçta yapılan aramada ele geçirilen yaklaşık 8 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ile ilgili ilk etapta, araç sürücüsü Dağhan Dağhan’lı ile araçta yolcu olarak bulunan Fuat İncisoy gözaltına alındı.

Ardından uyuşturucu maddeyi iki zanlıya verdiği tespit edilen Okan Karadeniz’de gözaltına alındı. Haklarında soruşturma başlatılan üç zanlı dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı ve haklarında 2 gün tutukluluk kararı alındı.

Aracı Dağhan’lı kullanıyordu

Duruşmada 25 Kasım saat 17.00 sıralarında Lefkoşa’da Dr.Fazıl Küçük Bulvarı’nda Narkotik ekipleri tarafından zanlı Dağhan Dağhanlı’nın kullanımında bulunan araçta yapılan aramada 2 paket halinde 8 gram Sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde ele geçirildiği belirtildi.

Sorguda satıcıyı söylediler

Polis, zanlı Dağhanlı ile araçta yolcu olarak bulunan Fuat İncisoy’un tutuklandığını, zanlılardan yapılan soruşturmada uyuşturucu maddeyi zanlı Okan Karadeniz’in aldıklarını itiraf ettiklerini açıkladı. Alınan bilgi üzerine tutuklanan Okan Karadeniz’in ise üzerinde yapılan aramada bir adet içerisinde uyuşturucu olduğuna inanılan elle sarılmış sigara bulunduğunu ifade eden polis, zanlılar Dağhanlı ile İncisoy gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiklerini söyledi.

Üçü de 2 gün tutuklu

Polis, uyuşturucu madde ile ilgili soruşturma başlatıldığını, aranan emareler, alınması gereken ifadelerin olduğunu belirterek zanlıların 2 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme, haklarında soruşturma yürütülen zanlıların 2 gün süre ile tutuklu kalmalarına karar verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.