1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘SORMA’ NE HALDEYİZ
‘SORMA’ NE HALDEYİZ

‘SORMA’ NE HALDEYİZ

Arızalı cihazı bir haftada tamir ettiremeyen devletin hastanesi, Başbakan Yardımcısına anjiyo yapamadı

A+A-

 

Meclis Genel Kurul toplantısı sırasında rahatsızlanan Başbakan Yardımcısı ve DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, ambulans ile Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yapılan ilk tetkikler sonrasında, anjiyo yapılması gerektiğini bildiren doktorlar, hastanedeki cihaz bir haftadan beri bozuk olduğu için, Denktaş’ı Yakın Doğu Hastanesi’ne sevk ettiler.

Anjiyonun tamamlanmasının ardından YDÜ Hastanesi Başhekimi Sevim Erkmen, ilgili doktorlarla birlikte bir basın toplantısı düzenleneyerek Denktaş’ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Erkmen “ Denktaş’ın ana damarlarından sorun yok, yan damarlarının birinde tıkanıklık var. Şimdi tıbbi tedavi izlenecek, eğer gerekirse stent takılacak” dedi.

Parça bekleniyor

Devlet Hastanesi’ndeki anjiyo cihazının tamir edilebilmesi için Türkiye’den parça bekleniyor. Parça ile birlikte adaya gelecek olan teknik ekibin mevcut arızayı gidermesi ve cihazın yeniden devreye sokulması bekleniyor.

Ancak bunun birkaç günlük süre alacağı iddia ediliyor.

Hastaneye ziyaretçi akını

Öte yandan Sağlık durumu iyi olan Denktaş’ı; Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Başbakan Yorgancıoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, bazı bakan ve milletvekilleri de ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.