1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SORUMSUZ ŞOFÖR LEFKOŞA YOLUNU BAKIN NE HALE GETİRDİ
SORUMSUZ ŞOFÖR LEFKOŞA YOLUNU BAKIN NE HALE GETİRDİ

SORUMSUZ ŞOFÖR LEFKOŞA YOLUNU BAKIN NE HALE GETİRDİ

SORUMSUZ ŞOFÖR LEFKOŞA YOLUNU BAKIN NE HALE GETİRDİ

A+A-

KKTC’nin genelinde yaşanan birçok trafik kazalarında yaşanan umursamazlık ve nemlazımcılık dün Lefkoşa – Girne Anayolunda birkez daha gözler önüne serildi.

Trafikta seyreden araçların güvenliğini umursamayan ve araç sürücülerini kaza riski ile karşı karşıya bırakan bir kamyon sürücüsü taşımakta olan portokalları yola döke döke aracı ile seyretmeyi tercih etti.

Girne’den Lefkoşa’ya doğru saat 17.30 raddelerinde seyreden TJF 653 plakalı kamyon üzerine yüklenen kasalar, emniyetli bir şekilde muhafaza altına alınmaması ve üzerleri örtü ile kapatılmayıp bağlanmaması nedeni ile yollara saçıldı.

Kasalar içerisinde muhafaza edilen portokallar, Lefkoşa –Anayolu üzerine dökülürken kamyon üzerinden düşen kasalar da trafikteki araçlar için tehlike oluşturdu.

Kamyonun arkasında, kendi aracı ile seyreden bir vatandaş tarafından görüntülenen olay sonrasında ayni vatandaş tarafından yapılan açıklamada,  Girne’den Lefkoşa’ya seyrederken gördüğüm manzara bazı insanlarımızın ne kadar umursamaz ve vurdumduymaz olduğunu bana hatırlattı. Alınmayan tedbir nedeni ile yollara dökülen ve yolu portokal bahçesine çeviren bu olay  resmen bir Ölüm tehditi değil mi? Bende kamyonun arkasında gittiğim için dökülen kasa ve portokallar nedeni ile az daha kaza yapıyordum. Hade beni bırakın ya o kamyonun arkasında bir motorlu gideydi sanırım yapacağı kaza sonrasında Ana bile demezdi. Biraz daha duyarlı olsak çok iyi olur dedi.

doke-doke-6.jpg

KıbrısSözcü

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.