1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SORUN VE EKSİKLİKLER İÇİN YERİNDE İNCELEME
SORUN VE EKSİKLİKLER İÇİN YERİNDE İNCELEME

SORUN VE EKSİKLİKLER İÇİN YERİNDE İNCELEME

Bugün bir lise ve dört ilkokulu ziyaret etti

A+A-

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, bir süre önce başlattığı okul ziyaretleri çerçevesinde bugün, Minareliköy Şehit Eray,  Değirmenlik, Cihangir-Düzova ilkokullarıyla Değirmenlik Lisesi’ni ziyaret etti.

Bakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Arabacıoğlu, ziyaretlerde okul yetkilileriyle öğretmenlerden okullar hakkında bilgiler alarak, yerinde incelemelerde bulundu.

Mustafa Arabacıoğlu’na bugünkü ziyaretlerde Bakanlık Müdürü Rauf Ataöv, Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal ile Minareliköy Muhtarı Şevket Fedai ile okul aile birlikleri eşlik etti.

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, ziyaretlerin amacının öğretmen, öğrenci, okul aile birlikleri, belediye başkanları ve muhtarların da katılımıyla sorunlarla ilgili yerinde görüş alışverişinde bulunmak olduğunu söyledi.

Sorun ve eksiklikler için yerinde inceleme yaptığını ifade eden Arabacıoğlu, karşılıklı görüşmenin birçok artısı olduğunu kaydetti.

Arabacıoğlu, okullara yönelik ziyaretlerin bir başka kazancının öğretmen ve okul yöneticilerinin ihtiyaç duydukları motivasyonun sağlaması olduğunu belirtti.

Mustafa Arabacıoğlu, okul ziyaretlerinin devam edeceğine işaret ederek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) genelindeki tüm öğrencilerle okullarda görev yapan tüm öğretmenlerle okulların kendi için aynı değer ve öneme sahip olduğunu kaydetti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.