1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ''SORUN YOK''
''SORUN YOK''

''SORUN YOK''

DP yönetimi, partiden istifaların olduğu ve UBP ile ittifakın tehlikeye girdiği iddialarını reddediyor

A+A-

İktidarın küçük ortağı Demokrat Parti’den 200’e yakın kişinin istifa ettiği ve Genel Başkan Serdar Denktaş’a güvensizlik belirtildiği yönündeki haberler yalanlandı.

Muhabire konuşan Demokrat parti-Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Sekreteri Hasan Taçoy, “Alsancak veya diğer bölgelerden toplu istifaların olduğuna ilişkin haberler gerçeği yansıtmıyor. Sadece Akçay örgütünden bazı talepler vardı, onunla ilgili olarak da Güzelyurt’ta bir toplantı yapıyoruz” dedi.

Güzelyurt toplantısının bu akşam gerçekleşeceğini belirten Taçoy “Genel Başkan Serdar Denktaş’a yönelik bir güvensizlik veya toplu istifa haberleri gerçekleri yansıtmıyor”dedi.

Taçoy, UBP ile seçim ittifakının tehlikeye girdiği iddialarını da reddetti. İskele’de, UBP ile DP-UG’nin tek aday göstereceği konusunda bir uzlaşı olmadığını belirten Taçoy, herkes kendi adayını göstermekte serbesttir. Ve bu konuyla ilgili olarak UBP ile bir sorunumuz yoktur” dedi.

Halil Orun’un UBP, Hüseyin Avkıran Alanlı’nın da DP-UG adayı olduğunu vurgulayan Taçoy, bu konunun iki genel başkan arasında konuşulduğunu söyledi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.