1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SORUŞTURMA BAŞLATILDI
SORUŞTURMA BAŞLATILDI

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Soruşturma başlatıldı

A+A-

Narkotik Polis’i aldığı bir bilgi üzerine Girne’de, Ü.Ş. isimli kişinin evinde arama yaptı ve yaklaşık 10 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde buldu
 
Elmas TOKAY

Girne’de önceki akşam 19.00 sıralarında, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’ne bağlı bir ekip aldığı bir bilgi üzerine Ü.Ş. isimli kişinin evinde arama yaptı. Yapılan aramada, yaklaşık 10 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındı ve zanlı Ü.Ş. gözaltına alındı. Ü.Ş. dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak, hakkında 2 gün tutukluluk emri alındı.

Soruşturma devam ediyor

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Gökhan Asafoğulları’nın huzurunda görüşülen davada, iddia makamı, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Cemal Ramiz’i tanık olarak dinletti. Ramiz, zanlı Ü.Ş.’nin “kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçundan methaldar olduğunu kaydetti.

Soruşturmanın yeni başladığını kaydeden Ramiz, zanlının bir gönüllü ifade verdiğini belirtti. Bu ifadenin teyit ve tekzibinin yapılması gerektiğini kaydeden Ramiz, bunun dışında alınması gereken ifadeler olduğunu belirtti. Zanlının uyuşturucuyu kimden temin ettiğinin ise araştırıldığına değinen Ramiz, bu aşamada tahkikatın selameti için zanlının 2 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Bu talebe itiraz edilmemsi üzerine Yargıç Gökhan Asafoğulları da, meselenin ciddiyetine dikkat çekerek talep edilen tutukluluk süresine onay verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.