1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SORUŞTURMA DERİNLEŞİYOR
SORUŞTURMA DERİNLEŞİYOR

SORUŞTURMA DERİNLEŞİYOR

Soruşturma derinleşiyor

A+A-

Polisin Girne’de düzenlediği operasyonda ele geçirilen 35 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde ile ilgili tutuklu bulunan Sedat Ayaz, İbrahim Erkoç, Atilla Kakşi, Mehmet Dikmen ve Orhan Şekerci dün ek süre talebi ile yeniden Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis, zanlılar hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Zanlılar Sedat Ayaz, İbrahim Erkoç, Atilla Kakşi’nin 19 Şubat tarihinde Girne-Lefkoşa anayolunda gerçekleştirilen operasyon tutuklandıklarını, zanlı Ayaz’ın üzerinde 27 gram uyuşturucu bulunduğunu kaydeden polis, sonrasında zanlıların Lapta’da kaldığı yerde yapılan aramada ise 8 gram uyuşturucu bulunduğunu ve evde bulunan zanlı Dikmen’in de yakalandığını söyledi.

Şekerci’den aldık dediler…
Operasyonun devamında suçla bağlantılı Orhan Şekerci’nin de yakalandığını kaydeden polis, yapılan soruşturmada zanlıların aralarında topladıkları parayla, Orhan Şekerci ile anlaştıkları Şubat ayı içerisinde bir kez 800 TL’ye 7 paket, bir kez de Bin 500 TL’ye 9 paket uyuşturucu aldıkları yönünde ifade verdiklerini söyledi.
Polis, devam eden soruşturmada zanlıların kullanımında bulunan kiralık araçta geniş çaplı araştırma yaptıklarını söyledi. Bayram, kiralık aracın bagaj kısmında gerçekleşen aramada, zanlı 3 ün eşyalarının içinde uyuşturucu paketlemesinde kullanılan bin 760 adet boş paket ele geçirdiklerini belirtti. Polis,  soruşturmada 8 kişiden ifade aldıklarını söyleyerek, bulunan binlerce paketin nereden alındığı konusunda araştırmaların devam ettiğini ifade etti. Polis, 5 zanlının da suç ortakları olduğuna inanıldığını söyleyerek zanlıların 6 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında 6 gün ek süre kararı verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.