1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SORUŞTURMA SÜRÜYOR...
SORUŞTURMA SÜRÜYOR...

SORUŞTURMA SÜRÜYOR...

Çalıştığı şirkete ait tahsilat makbuzlarında sahtekârlık yaparak 35 bin TL sirkat ettiği iddia edilen Tamer Yüksel’le ilgili soruşturma sürüyor.

A+A-

Lefkoşa’da çalıştığı şirkete ait makbuzlarda sahtekârlık yaptığı ve bunun sonucunda 35 bin TL’yi sirkat ettiği iddia edilen Tamer Yüksel’le ilgili polis soruşturması sürüyor. Zanlı Yüksel dün yeniden daha Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı ve hakkında tahkikat amaçlı 7 gün daha tutukluluk emri alındı. 

Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit’in huzurunda görüşülen davada, iddia makamı, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Tukay Alper’i tanık olarak dinletti.

Polis memuru Alper, Başman Ltd isimli şirkette 2 yıldır pazarlamacılık görevi yapan Tamer Yüksel’in, 2013 yılı ocak ayı ile mayıs ayı ortasına kadar olan sürede, Lefkoşa ve Girne bölgesinde, sattığı ürünlere kestiği tahsilat makbuzlarında oynama yaparak 35 bin TL sirkat ettiğini kaydetti. Meseleyle ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve birçok kişiden alınması gereken ifadeler olduğuna dikkat çeken polis memuru Alper, bu aşamada zanlı Yüksel’in 7 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Bu talebe itiraz olmaması üzerine, Yargıç Hale Ahmet Raşit, meselenin ciddiyetine dikkat çekerek, şahadetten belirtildiği gibi soruşturmanın devam ettiğine değindi. Raşit, bu aşamada, zanlının tahkikat amaçlı 7 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Kaynak: Kıbrıs

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.