1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SORUŞTURMA SÜRÜYOR
SORUŞTURMA SÜRÜYOR

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Soruşturma sürüyor

A+A-

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından, Güzelyurt’a bağlı Bostancı Köyünde,  8 Eylül tarihinde gerçekleştirilen operasyon sonucu tutuklanan Kemal Genç, Mustafa Akbulut, Barış Deli, Fırat Kıral’ın ardından  suçla bağlantılı A.T. (E-34) ve A.A. (E-28) gözaltına alındı.


İki zanlı dün tutuklama talebi ile Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada 8 Eylül tarihinde gerçekleştirilen operasyonda Kemal Genç, Mustafa Akbulut, Barış Deli ve Fırat Kıral'ın uyuşturucu ile suçüstü yakalandıkları belirtildi.


Polis, Kemal Genç’in üzerinde yaklaşık yarım gram, Mustafa Akbulut’un üzerinde yaklaşık bir gram, Barış Deli ve Fırat Kıral'ın tasarruflarında ise yaklaşık 1,5 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirildiğini söyledi.


Zanlıların önceki gün mahkemeye çıkarılarak haklarında 2 gün tutukluluk emri alındığını kaydeden polis, yapılan soruşturma sonucu suçla bağlantılı A.T. (E-34) ve A.A’nın da (E-28) tutuklandığını söyledi.


Polis uyuşturucu madde ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlıların bir gün süre ile tutuklu kalmalarını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlıların bir gün süre ile tutuklu kalmalarına karar verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.