1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SORUŞTURMA TAMAMLANDI
SORUŞTURMA TAMAMLANDI

SORUŞTURMA TAMAMLANDI

Soruşturma tamamlandı

A+A-

 

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Polis Memuru Cemal Ramiz, 25 Kasım saat 17.00 sıralarında Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda Narkotik ekipleri tarafından zanlı Dağhan Dağhanlı’nın kullanımında bulunan araçta yapılan aramada 2 paket halinde 5 gram 958 miligram gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ele geçirildiğini söyledi.

Soruşturma tamamlandı

Ramiz, zanlı Dağhanlı ile araçta yolcu olarak bulunan Fuat İncisoy’un tutuklandığını, zanlılardan yapılan soruşturmada, uyuşturucu maddeyi zanlı Okan Karadeniz’den aldıklarını itiraf ettiklerini açıkladı. Olayın akabinde tespit edilerek tutuklanan Okan Karadeniz’in ise tasarrufunda bir adet, içerisinde 143 miligram bonzai olan elle sarılmış sigara ele geçirildiğini ifade etti. İncisoy, meseleyle ilgili soruşturmanın tamamlandığını belirtti ve zanlıların, mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Teminata bağlandılar

Yargıç Gökhan Asafoğluları zanlıların ileride görüşülecek davalarında hazır bulunmasını sağlamak maksadıyla yurtdışına çıkışlarının yasaklanmasına; her zanlı için 1’er kefilin 100 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücut etmesi koşuluyla tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.