1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SOS ÇOCUK KÖYÜ’NE BAĞIŞ
SOS ÇOCUK KÖYÜ’NE BAĞIŞ

SOS ÇOCUK KÖYÜ’NE BAĞIŞ

Girne Oda Korosu ile Lefkoşa Belediye Orkestrası SOS Çocuk Köyü’ne bağışında bulundu.

A+A-

Girne Oda Korosu ile Lefkoşa Belediye Orkestrası SOS Çocuk Köyü’ne 5 bin 765 TL tutarında para bağışında bulundu.

Bugün saat 10:30’da SOS Çocuk Köyü’nde yer alan törenle Girne Oda Orkestrası ile Lefkoşa Belediye Orkestrası’nın geçen Ekim ayında Bellapais Manastırı’nda SOS Çocuk Köyü yararına ortak düzenlediği konserden elde ettiği  gelir teslim edildi.

Girne Oda Orkestrası Şefi George Ward, Lefkoşa Belediye Orkestrası Şefi Oskay Hoca, Orkestra Sorumlusu Can Sözer ve SOS Çocuk Köyü Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Etrdem’in hazır bulunduğu törende, Oda Orkestrası Yönetim Kurulu Başkanı, SOS Çocuk Köyü üyesi Fikri Toros SOS Çocuk Köyü Asbaşkanı Salih Çeliker’e  bağış çekini verdi.

Törende, katkıları nedeniyle Asbaşkan Çeliker Fikri Toros ile Can Sözer’e plaket sundu.

ÇELİKER

SOS Çocuk Köyü Asbaşkanı Salih Çeliker yaptığı konuşmada, yardıma muhtaç çocukları topluma kazandırılması yönünde hizmet vermekte olan çocuk köyüne Girne Oda Orkestrası ile Lefkoşa Belediye Orkestrası’nın yaptığı bağışın anlamlı olduğunu ifade ederek, katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Bu tür organizasyonların bağışlarla ayakta duran kurum için önemli olduğunu ifade eden Çeliker, kapılarının her zaman hayırsever kişi, kurum kuruluş ve sivil toplum örgütlerine açık olduğunu kaydetti.

Çeliker, halktan 5 ile 13 yaş arası yaklaşık 300 civarında çocuğun barındığı köyü sık sık ziyaret etmelerini de istedi.

TOROS

Oda Orkestrası Yönetim Kurulu Başkanı, SOS Çocuk Köyü üyesi Fikri Toros ise Lefkoşa Belediye Orkestrası ile birlikte böyle bir organizasyona imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, projeye destek veren herkese teşekkürlerini sundu.

1999 yılında bir grup amatör müzik duygusuna sahip insanın bir araya gelerek kurduğu ve belirli aralıklarla vermekte olduğu konserlerden elde ettiği gelirle sürekli hayır kurumlarına bağışlarda bulunduğunu dile getiren Toros,bu yöndeki  katkılarının ileride de devam edeceğini söyledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.