1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. SOS ÇOCUKKÖYÜ YARDIM KAMPANYASI BAŞLATI
SOS ÇOCUKKÖYÜ YARDIM KAMPANYASI BAŞLATI

SOS ÇOCUKKÖYÜ YARDIM KAMPANYASI BAŞLATI

SOS Çocukköyü Derneği, bakım ve destek verdiği çocukların eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için yardım kampanyası başlattı.

A+A-

SOS Çocukköyü Derneği, bakım ve destek verdiği çocukların eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için yardım kampanyası başlattı.

SOS Çocukköyü Derneği’nden yapılan açıklamada,  ülkede her geçen gün yardıma muhtaç çocukların sayısının artmakta olduğuna dikkat çekilerek, derneğin bu kapsamda yürütmekte olduğu programlarla toplamda 236 çocuğa bakım ve destek vermekte olduğu kaydedildi.

“Yarınlarımızı ellerine emanet edeceğimiz çocuklarımıza daha iyi bir eğitim verebilmemiz için halkımızın yardımlarına ihtiyacımız var, sizlerden gelecek 15 TL’lik bağış eğitim çağındaki çocuklarımızın yaşama tutunmalarını sağlayacak” denilen açıklamada, hayırsever vatandaş, sivil toplum örgütü ve kurum kuruluşların, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği Ramazan ayında verecekleri fitrelerde SOS Çocukköyü’nü unutmamaları istendi.

Dernek, SOS Çocukköyüne yardımlar için şu yollar sıralandı:.

Sms yardımı; tüm operatörlerden, hatlı telefonlarınızdan 4120’ye boş mesaj göndererek 15 TL tutarında bağış yapabilirsiniz. Daha fazla bağış yapmak isterseniz birden çok mesaj gönderebilirsiniz.

Online; SOS Çocukköyü Derneği resmi internet sitesi olan www.soscocukkoyu.org adresinden.

Ofis;  Lefkoşa’da SOS Çocukköyü ve Girne’de SOS Gençlik Evleri’ne elden.

Banka hesabı yardımları için; Türk Bankası, Limasol Türk Kooperatif Bankası ve Kıbrıs Kooperatif Merkez Bankası şubelerinden aşağıdaki hesap numaralarına “0713” kampanya kodu ile bağış yapabilirsiniz.

Türk Bankası için TL Hesabı: 015848733, Limasol Türk Kooperatif Bankası TL Hesabı: 600318, STG Hesabı: 700694 ve Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası TL Hesabı: 285258.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.