1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SOS ÇOCUKLARINA BALIK ÇİFTLİĞİNDE ŞENLİK
SOS ÇOCUKLARINA BALIK ÇİFTLİĞİNDE ŞENLİK

SOS ÇOCUKLARINA BALIK ÇİFTLİĞİNDE ŞENLİK

SOS Çocukköyü’nde yaşayan çocuklar, bugün İskele'ye bağlı Kalecik'teki balık çiftliğinde düzenlenen şenlikte güzel bir gün geçirdi.

A+A-

GAZETECİLER BİRLİĞİ, İSKELE BELEDİYESİ VE DEEPSEA FISHERIES, SOS ÇOCUKKÖYÜ’NDE YAŞAYAN ÇOCUKLAR İÇİN ÇEŞİTLİ EĞLENCELERİN YER ALDIĞI YEMEKLİ ETKİNLİK DÜZENLEDİ

İSKELE BELEDİYE BAŞKANI ORUN’UN DA KATILDIĞI ETKİNLİKTE ÇOCUKLAR BALIK ÜRETİM ÇİFTLİĞİNİ GÖRDÜ, BALIK YEDİ, YÜZDÜ, PALYAÇOLARLA ÇEŞİTLİ OYUNLAR OYNADI

SOS Çocukköyü’nde yaşayan çocuklar, bugün İskele'ye bağlı Kalecik'teki balık çiftliğinde düzenlenen şenlikte güzel bir gün geçirdi.

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği'nin (KTGB) organizasyonunda İskele Belediyesi ve Deepsea Fisheries Ltd. katkılarıyla düzenlenen şenlik, Deepsea Fisheries Ltd. tesislerinde yer aldı.

71 çocuğun anneleriyle birlikte katıldığı şenlikte balık yiyen çocuklar, müzik eşliğinde, palyaço, yüz boyama, zıpzıp, ip atlama gibi eğlencelerle  zaman geçirdi. Tekneyle balık üretim çiftliklerine taşınan çocuklar, nasıl balık üretildiğini yerinde gördü. Çocuklar, denize girip yüzerek de eğlendi.

İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun ve meclis üyeleri, KTGB Başkanı Hüseyin Güven ve yönetim kurulu üyeleri, Deepsea Fisheries Ltd. Direktörü Sonuç Salih Seydali ve SOS Çocukköyü Müdürü Ahmet Akarsu’nun da katıldığı şenlikte, KTGB tarafından Orun ve Seydali’ye teşekkür plaketi; Akarsu tarafından da İskele Belediyesi, KTGB ve Deepsea Fisheries Ltd.’e teşekkür belgesi verildi.

KTGB Başkanı Hüseyin Güven, İskele Belediye Başkanı Halil Orun, Deepsea Fisheries Ltd. Direktörü Sonuç Salih Seydali ve KTGB Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Ekmekçi’nin kısa konuşmalar da yaptığı etkinlikte, SOS Çocukköyü çocuklarına güzel bir gün geçirmeleri dilendi ve benzer organizasyonların devam edeceği belirtildi.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.