1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sosa'ya teklif! 3.2 milyon eurodan...
Sosa'ya teklif! 3.2 milyon eurodan...

Sosa'ya teklif! 3.2 milyon eurodan...

Sosa'ya teklif! 3.2 milyon eurodan...

A+A-

Trabzonspor, 3.2 milyon euroluk yıllık ücretinde indirim yaparsa, 34 yaşındaki Arjantinli yıldızın sözleşmesini uzatacak.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Jose Sosa'nın sözleşmesini uzatmak istiyor. Bir yıllık daha kontratı bulunan ve yıllık 3 milyon 200 bin euro kazanan Sosa'ya sezon sonunda ücretinde önemli miktarda bir indirim yapması durumunda bir yıllık daha uzatma garantisi verilecek. Teknik direktör Ünal Karaman'ın da Sosa'nın profesyonelliği ve takıma duyduğu aidiyet duygusu nedeniyle takımda kalmasını istediği belirtildi.

ÜÇ İSME YAKIN TAKİP

Trabzonspor'un Bursaspor ile oynayacağı karşılaşma üç oyuncu için özel anlamlar içerecek. Yusuf Yazıcı ile Abdülkadir Ömür birçok Avrupa kulübünün scout ekipleri tarafından canlı olarak izlenecek. Son maçların parlayan yıldızı Anthony Nwakaeme ise Nijerya Milli Takımı yetkilileri tarafından takip edilecek.

NOVAK KADRODA YOK

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta oynanan Antalyaspor maçında forma giyemeyen Filip Novak hafta içerisinde takımda çalışmıştı. Ancak Çek oyuncu son yapılan antrenmanda ağrılarının arttığını belirtince riske edilmeyerek Bursaspormaçının kadrosundan çıkartıldı. Novak'ın yanı sıra Onazi ve Kamil Ahmet de Bursa kadrosunda yok.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.