1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. SOSYAL MEDYA BU ADAMI KONUŞUYOR
SOSYAL MEDYA BU ADAMI KONUŞUYOR

SOSYAL MEDYA BU ADAMI KONUŞUYOR

Sosyal Medya Bu Adamı Konuşuyor;

A+A-

 

Türkiye'de Taner Sanduvaç'ın büyük ikramiye ile aynı numaralara sahip olan milli piyango biletini ağzında tutarak çektirdiği fotoğraf şehirde büyük heyecan yarattı.

Niğde’de yapı kimyasalları ürünleri satan şirket sahibi olduğu belirtilen 40 yaşındaki Taner Sanduvaç’ın büyük ikramiye ile aynı numaralara sahip olan milli piyango biletini ağzında tutarak çektirdiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesinde yayınlaması, büyük heyecan yarattı.

Büyük ikramiyenin isabet ettiği 2692160 numaralarla aynı olan biletin fotoğrafı kısa sürede birçok kez paylaşıldı. Bunun üzerine fotoğrafları Facebook sayfasından kaldıran Taner Sanduvaç, önce ’Şaka şaka şaka ben bile inandım ya’ diye yazdı, sonra da ’Benim ağzımdan duymadığınız hiç bir şey benim sorumluluğumda değildir’ diye bir paylaşım daha yaptı.

12,5 milyon TL isabet eden bileti satan Milli Piyango bayi Erkan Ersoy da, Taner Sanduvaç’ı tanıdığını ve kendisinden yılbaşı bileti aldığını söyledi.

Henüz kendisine ulaşılamayan Taner Sanduvaç’ın gerçek talihli olup olmadığı anlaşılamazken, bilet üzerindeki rakamlarda oynama yaparak ’şaka’ için de böyle bir fotoğraf yayınlamış olabileceği de değerlendirildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.