1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. Sosyal medya devi uyardı
Sosyal medya devi uyardı

Sosyal medya devi uyardı

Sosyal medya devi uyardı

A+A-

Sosyal medya devinin yaptığı duyuruya göre, mesajlaşma uygulaması Messenger artık Facebook hesabı olmayan kişiler tarafından da kullanılabilecek.

1.4 milyar aktif kullanıcısı olan Facebook, platformdan ayırdığı mesajlaşma uygulaması Messenger'da yenilikler yapmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda yeni özellikler ve mobil oyunlar ile desteklenmeye başlanan Facebook Messenger, artık Facebook hesabı olmayan kişiler tarafından da kullanılabilecek.

Bugün kullanıma giren bu özellik sayesinde bu uygulamayı kullanmak isteyenler, profil fotoğrafı yükleyip cep telefonu numaralarını vermeleri halinde Messenger'a üye olabilecek.

Facebook hesabı olmadan mesajlaşma platformuna üye olan kullanıcılar, grup mesajlaşma özelliği, fotoğraf yükleme, sesli arama ve görüntülü görüşme gibi Facebook Messenger’ın tüm özelliklerini de kullanabilecek.

Şu an için aralarında ABD ve Kanada'nın olduğu sayılı ülkede kullanılabilen bu özelliğin ilerleyen haftalarda başta Avrupa olmak üzere pek çok ülkede de hizmete sunulacağı belirtiliyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.