1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Sosyal medyadaki iddialara cevap verdi..
Sosyal medyadaki iddialara cevap verdi..

Sosyal medyadaki iddialara cevap verdi..

2500 liralık ayakkabı mı aldı?

A+A-

Nazlıaka 'ayakkabı paylaşımı' sonrası iddialara cevap verdi: O ayakkabı 2500 lira mı?

1-575.jpg

CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın sosyal medyada seçim sonuçlarını değerlendirirken paylaştığı ‘pahalı ayakkabılar’ tartışma yarattı. 2500 TL olduğu iddia edilen ayakkabılar üzerine bazı takipçilerin “Gözünü sevdiğimin CHP'si ne güzel halka inmiyor” sözleri dikkat çekti. Nazlıaka, "Onları ben almadım. Fiyatını da markasını da bilmiyorum. Yorum yapanlardan öğrendim" dedi. 

Ankara Milletvekili Nazlıaka, TBMM Genel Kurulu’nda kadınlara yönelik şiddeti eleştirdiği konuşması sırasında kendisine laf atan AK Partili milletvekillerine dönerek, "Valla şeytan diyor ki, çıkar şu ayakkabını fırlat ama bir ayakkabıma bakıyorum, bir de sizlere. Değmez, diyorum açıkçası” demişti. Nazlıaka'nın bu konuşması sosyal medyada izlenme ve yorum rekoru kırmıştı. 

2-348.jpg

Nazlıaka, 1 Kasım seçim sonuçlarını da TBMM'deki konuşmasına gönderme yaparak Instagram'da bir ayakkabı fotoğrafıyla değerlendirdi. Nazlıaka, şunları yazdı: "Çok çalıştık ama iktidar olamadık. Dostlar, üzgünüm ama üzüntüyle kaybedecek zaman yok, hele de ülkemizin çığ gibi sorunları varken...Mücadeleye devam edeceğiz. Yenildiğimizde değil vazgeçtiğimizde kaybederiz. Ben yeni dönem için hazırlanmaya başladım bile

Nazlıaka'nın paylaştığı ayakkabı fotoğrafa çok sayıda yorum yapılırken, markası, fiyatının 2500 lira olduğu yazıldı. "Gözünü sevdiğimin CHP'si ne güzel halka inmiyor" sözleriyle eleştirildi. 

ARKADAŞI ESPRİ OLSUN, DİYE KENDİSİNE GÖNDERMİŞ

Nazlıaka, ayakkabıların kendisinin olmadığını, o fotoğrafın bir arkadaşı tarafından yurtdışında çekilip kendisine gönderildiğini söyledi. Nazlıaka şöyle konuştu: "Türkiye’de bir vitrin değil, yurtdışında yaşayan bir arkadaşım espri amacıyla vitrinde görüp fotoğrafını çekip bana gönderdi. Ben de aynı fotoğrafı Meclis Genel Kurulunda bir direniş anına atıfla paylaştım. Yeni dönem için mücadele mesajı verdim. Ayakkabı benim değil, Türkiye’de var mı bilmiyorum. Fiyatını ve markasını da gelen yorumlardan öğrendim. Amacım şiddeti körüklemek değil, güldürerek düşündürmek."

'RECEP AMCA'NIN YANINDAYIM'

Nazlıaka, yeni dönemde insan hakları konusundaki AK Parti’nin en ufak bir ihlalinin bile karşısında olacağını belirterek, "Bu şimdiden bilinsin. Ben Ermenek’teki ayakkabısı yırtık, alınteriyle üç kuruşa çalışırken yaşamını yitiren madencinin babası, Recep Amcanın yanındayım. Ayakkabı kutularında para saklayanların değil" diye konuştu. 

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.