1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SOSYAL MEDYADAN FUHUŞA
SOSYAL MEDYADAN FUHUŞA

SOSYAL MEDYADAN FUHUŞA

15 yaşındaki kızı kaçırıp Lefkoşa’da bir apartman dairesine götürerek,

A+A-

15 YAŞINDAKİ KIZI AĞINA DÜŞÜREN 35 YAŞINDAKİ “ORGANİZATÖR” İLE 59 YAŞINDAKİ İŞADAMI TUTUKLANDI

35 yaşındaki bir Rum Sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla temas ettiği 15 yaşındaki kız çocuğu ile “profesyonel çalışan” 14 yaşındaki başka bir kız çocuğuna önce kendisi cinsel istismarda bulundu, sonra da kızları 59 yaşındaki bir işadamına sundu.

Simerini’nin; “İşadamı Cinsel İstismardan Tutuklandı” başlıklı haberine göre, 35 yaşındaki Rum, sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanıştığı 15 yaşındaki kızı Cumartesi günü kaçırıp Lefkoşa’nın Rum kesimindeki bir apartman dairesine götürerek, isteği dışında cinsel münasebette bulundu, apartmandaki “aleme” para karşılığı “hizmet veren” 14 yaşındaki başka bir kız daha katıldı.

Haberde, olayın ardından, 35 yaşındaki Rum’un her iki kızı da bu kez Larnaka’daki bir apartman dairesine götürdüğü, bu kez 59 yaşındaki bir işadamının da katıldığı “cinsel saldırının” burada da devam ettiği belirtildi.

Gazeteye göre, 15 yaşındaki kızın şikâyeti üzerine 35 ve 59 yaşındaki Rumlar tutuklandı, 14 yaşındaki kız ise aranıyor. Polisin apartman dairelerinde yaptığı araştırmada bir miktar uyuşturucu da ele geçirildi.

Tak

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.