1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Sosyal medyayı salladı! Markette akılalmaz barkod oyunu
Sosyal medyayı salladı! Markette akılalmaz barkod oyunu

Sosyal medyayı salladı! Markette akılalmaz barkod oyunu

Sosyal medyayı salladı! Markette akılalmaz barkod oyunu

A+A-

Sosyal medyada paylaşılan bir video, marketteki akıllara durgunluk veren barkod oyununa dikkat çekti. Videoda yer alan bilgilere göre markete müşteri olarak gelen bazı kişiler marketteki bir ürünün barkodunun üstüne evde kestiği daha ucuz bir ürünün barkodunu yapıştırarak kasadan geçirmeye çalıştı. Sosyal medyada çokça paylaşılan videoda, olayı kasiyerin fark ettiği ve kasiyere sonrasında ödül verildiği belirtildi.

Bir markette kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan bir video sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Videoya göre markette, bir müşterinin gerçekleştirdiği akılalmaz barkod oyunu ortaya çıkarıldı. İşte sosyal medyada "yeni bir hırsızlık metodu" olarak anlatılan olayın detayları..

1-479.webp

Market çalışanı tarafından kaydedilen görüntülerde, iddiaya göre bir müşteri evde hazırladığı ve ucuz ürünlerden kestiği bir barkodu alıp fark edilmeyecek şekilde marketteki ürünün barkodunun üzerine yapıştırdı. Videoda, bu yöntemle 100 liralık ürünün 2,75'e satın alınmaya çalışıldığı ifade edildi.

2-359.webp

KASİYER FARK ETTİ

Söz konusu olayı, markette çalışan bir kasiyer fark etti. Market çalışanları tarafından müdahale edilmesinin ardından, olayı gerçekleştiren kişinin kendisi bu olayı gerçekleştirmemiş gibi umursamaz davrandığı aktarıldı.

3-196.webp

KASİYERE ÖDÜL

Görüntülerde, bu olayı yakalayan kasiyere de reçelin fiyatı olan 100 TL'nin ödül olarak verildiği belirtildi.

mynet.com.tr

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.