1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SOSYAL SORUNLARA YÖNELİK PROJELER ÜRETİLDİ
SOSYAL SORUNLARA YÖNELİK PROJELER ÜRETİLDİ

SOSYAL SORUNLARA YÖNELİK PROJELER ÜRETİLDİ

Kaplıca’da dayanışma kampı;

A+A-

 

Cumhuriyetçi Türk Partisi Gençlik Örgütü, Kaplıca’da dayanışma kampı düzenledi.

CTP’den yapılan açıklamaya göre, kampa katılan gençler sosyal sorunlara yönelik birçok proje üreterek bunları nasıl hayata geçireceklerini tartıştı. Kampın ilk ziyaretçisi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar oldu.

Gürpınar, iş güvenliğini artırıcı ve kaçak işçi çalıştırmayı engelleyici projelerini ve Yerel İşgücü İstihdamının Desteklenmesi Projesi’ni CTP Gençlik Örgütü üyeleri ile paylaştı. Bakan Gürpınar’la sohbet eden gençler, çalışma hayatına ilişkin merak ettiklerini sorma fırsatı buldu. Gürpınar’ın ziyaretini tamamlamasının ardından Gençlik Örgütü üyeleri aldıkları proje eğitimi doğrultusunda sosyal sorunlara yönelik birçok proje üretti.

TALAT: “PROJELER EN KISA SÜREDE HAYATA GEÇECEK”

CTP Gençlik Örgütü Genel Başkanı Ongun Talat yaptığı değerlendirmede, gençler tarafından hazırlanan projelerin en kısa sürede hayata geçirileceğini ve kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti. Talat, partinin yetkili kurullarıyla oluşturulan samimi ortamın daha sık yaratılması konusunda Gençlik Örgütü olarak hassasiyet göstereceklerini kaydetti.

BAKAN VE MİLLETVEKİLLERİNDEN ZİYARET

Dayanışma kampının ikinci ve son gününde ise CTP Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, CTP’li bakan ve milletvekilleri ile belediye başkanları öğle yemeğinde gençlerle bir araya geldi.

Açıklamada, parti yetkilileriyle aile ortamı içinde gerçekleştiği belirtilen buluşmada Gençlik Örgütü üyelerinin, hükümetin icraatları ve Meclis çalışmaları hakkında bilgi aldığı kaydedildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.