1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. SÖYLEŞİ...
SÖYLEŞİ...

SÖYLEŞİ...

Devlet Fotoğraf Yarışması Seçici Kurul Üyeleriyle Söyleşi

A+A-

PAZARTESİ SAAT 18.30’DA AKM’DE YER ALACAK SÖYLEŞİDE, DEĞERLENDİRMENİN TAMAMLANMASI HALİNDE YARIŞMA SONUÇLARI DA AÇIKLANACAK

Kültür Dairesi XXV. Devlet Fotoğraf Yarışması ve Sergisi’nin Seçici Kurul üyeleri Prof. Dr. Güler Ertan, İbrahim Zaman ve İsmail Gökçe ile söyleşi düzenliyor.

Kültür Dairesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre Türkiye’den gelecek fotoğraf sanatçıları Prof. Dr. Güler Ertan, İbrahim Zaman ve Kıbrıslı Türk fotoğraf sanatçısı İsmail Gökçe’nin katılacağı söyleşi 14 Aralık Pazartesi günü Lefkoşa’da Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yer alacak. Halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek söyleşi saat 18.30’da başlayacak.

YARIŞMAYA 65 BAŞVURU YAPILDI

Öte yandan son başvuru tarihi 9 Aralık 2015 olan XXV. Devlet Fotoğraf Yarışması ve Sergisi’ne 65 kişi başvurduğu açıklandı.

Seçici kurulun kendi saptayacağı yöntemle 14 Aralık 2015 Pazartesi günü yapacağı değerlendirmenin tamamlanması halinde, yarışmanın sonuçları düzenlenecek söyleşide açıklanacak.

Seçici kurulun belirleyeceği her kategoriden bir esere 2 bin TL Başarı Ödülü; her kategoriden belirlenecek bir diğer esere de 500 TL Mansiyon Ödülü verilecek. Seçici kurul tarafından bir katılımcıya da teşvik plaketi verilecek.

Ödüller 22 Aralık 2015 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda düzenlenecek sergi açılışında sahiplerini bulacak. 30 Aralık 2015 tarihine kadar sanatseverlerin izlenimine sunulacak sergide, seçici kurulun ödül vermeye ve sergilemeye değer bulacağı eserler yer alacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.